ChaRceSs Hectopat Katılım 28 Ekim 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2015 #1 Arkadaşlar ben oyunu indirdim fakat oyuna girerken böyle bir hata veriyor. @Recep Baltaş 'ın yazdıklarınıda denedim olmadı. Gördüklerimin hepsini denedim olmuyor. Başka önereceğiniz birşey var mı ? Yardımcı olursanız teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2015
Arkadaşlar ben oyunu indirdim fakat oyuna girerken böyle bir hata veriyor. @Recep Baltaş 'ın yazdıklarınıda denedim olmadı. Gördüklerimin hepsini denedim olmuyor. Başka önereceğiniz birşey var mı ? Yardımcı olursanız teşekkür ederim.
wuboys1 Hectopat Katılım 8 Nisan 2015 Mesajlar 363 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2015 #2 Bu ekran kartı çökme hatası. Eğer kartını overclock yapıp kullanıyorsan öyle kullanma.
ChaRceSs Hectopat Katılım 28 Ekim 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2015 #3 Yok overclock yapıp kullanmıyorum ve diğer oyunlara girebiliyorum. Yeni ekran kartı alırsam düzelir mi ?
Yok overclock yapıp kullanmıyorum ve diğer oyunlara girebiliyorum. Yeni ekran kartı alırsam düzelir mi ?