E Enes Yabir Yoctopat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar bu hata bende de var, oyunu 1 yıl önce aldım 2 gündür bu sorunu aşmaya çalışıyorum ama yapamadım, yardımcı olursanız çok sevinirim.
Arkadaşlar bu hata bende de var, oyunu 1 yıl önce aldım 2 gündür bu sorunu aşmaya çalışıyorum ama yapamadım, yardımcı olursanız çok sevinirim.
KS KS E Enes Yabir Yoctopat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #21 alpermen dedi: Yenimi gördün? Genişletmek için tıkla... evet yeni gördüm Artı 0 Eksi
KS KS E Enes Yabir Yoctopat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #22 alpermen dedi: Oyunu Revo unistaller ile silebilirsin eğer denetim masasında yoksa avcı modu ile silebilirsin bunu yaptıktan sonra CCleaner ile kayıt defteri onarımı yap ve tekrar yükle. Genişletmek için tıkla... knk yaptım olmadı oyunu sildim senin dediğin gibi ama olmadı Artı 0 Eksi
alpermen dedi: Oyunu Revo unistaller ile silebilirsin eğer denetim masasında yoksa avcı modu ile silebilirsin bunu yaptıktan sonra CCleaner ile kayıt defteri onarımı yap ve tekrar yükle. Genişletmek için tıkla... knk yaptım olmadı oyunu sildim senin dediğin gibi ama olmadı
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.368 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #23 Antivirüs kullanıyor musun? Artı 0 Eksi
alpermen Decapat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 1.877 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #24 Enes Yabir dedi: Kanka yaptım olmadı oyunu sildim senin dediğin gibi ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak çalıştır. Artı 0 Eksi
Enes Yabir dedi: Kanka yaptım olmadı oyunu sildim senin dediğin gibi ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak çalıştır.
KS KS E Enes Yabir Yoctopat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #25 alpermen dedi: Yönetici olarak çalıştır. Genişletmek için tıkla... Olmuyor Einstein dedi: Antivirüs kullanıyor musun? Genişletmek için tıkla... CCleaner Artı 0 Eksi
alpermen dedi: Yönetici olarak çalıştır. Genişletmek için tıkla... Olmuyor Einstein dedi: Antivirüs kullanıyor musun? Genişletmek için tıkla... CCleaner
alpermen Decapat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 1.877 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #26 Enes Yabir dedi: Olmuyor. CCleaner. Genişletmek için tıkla... CCleaner antivirüs değil. Artı 0 Eksi