GTA 5 Exited Unexpectedly Hatası(GTX970)

Makaleler
1
Yer
Adana
Merhaba, orijinal GTA 5'e sahibim. Fakat oyuna giriş yapamıyorum. Oyuna giriş yaparken; GTA V Exited Unexpectedly hatasını alıyorum. Araştırma yaptığımda bu sorunla genelde dizüstü kullanıcıları karşılaşıyormuş, fakat ben masaüstü kullanıcısıyım. Sistem özellikleri şöyle:
-I5 4460
-8GB Ram 1866, DDR3
-GTX970

Bir türlü çözemedim bu sorunu. Oyunu internetteki socialclub indirme linkinden indirdim. Sitede indirme linki bulamamıştım. Yardımlarınızı bekliyorum.
Not: GTA5 exe'yi açmaya çalıştığımda 0xc00007b hatası alıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı hata ya. Dün sabahtan beridir bu hatayı çözmeye çalışıyorum. Delirdim artık, o kadar para verdik sorunlarıyla uğraşmaktan oynuyamıyoruz şu oyunu.

Aynı hata ya. Dün sabahtan beridir bu hatayı çözmeye çalışıyorum. Delirdim artık, o kadar para verdik sorunlarıyla uğraşmaktan oynuyamıyoruz şu oyunu.
Şu an yazmamın faydası olur mu bilmiyorum ama;
Benim hatamın sebebi 0xc00007b hatasını almammış. Bu hata DLL sorunlarından kaynaklanıyor. Ben de temiz Windows 10 formatı attım, tekrar indirince sorun çözüldü.

Ben bu konuya yazmayı unutmuşum kusura bakmayın. Ben 2 hafta önce zaten sorunu .dll atarak çözmüştüm. Yorum attığım konulara da çözümü yazmıştım ama bu konu gözden kaçmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…