Kazuhira Miller

Kilopat
Yer
Mother Base
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar yaklaşık bir ay önce gittim Bimeks'ten GTA 5'i kutulu olarak aldım. Eve geldim hemen bilgisayara yükledim. Yükledikten sonra herkeste olduğu gibi ilk önce 5 GB'lık bir güncelleme yaptı sonra da 403 MB'lık bir güncelleme yaptı. Her şey güzel gidiyordu bu ana kadar hiç bir sorunum yoktu. Bu 403 MB'lık güncellemeyi yaptıktan sonra "PLAY" yazdı ve ben de tıkladım. Oyuna girecek sandım ama karşıma aşağıda fotoğrafını paylaştığım hatadan çıktı. Ne olduğunu anlayamadım ama o yazıda herhalde "GTA 5 beklenmedik çıkıldı" hatasını veriyor ve Rockstar Games ile irtibata geçiniz gibi bir şey diyor. Arkadaşlar lütfen yardım edin. Sizler bilirsiniz bu hatayı da bilirsiniz bu hatanın nasıl çözüleceğini de bilirsiniz. Lütfen yardım edin.

İşletim sistemim = Windows 10 Pro 64 bit
İşlemci = Intel Core 2 Quad CPU Q8400 2.66 GHz Turbo Boost ile 2.68 GHz
Ram = 4 GB
Ekran kartı = ASUS R7 240 2 GB 128 bit DDR3

Bu arada arkadaşlar ben bu konuyu buraya açmadan önce internette bununla ilgili ne kadar çözüm varsa hepsini denedim hatta yabancı forumlara bile baktım ama bir fayda etmedi hala aynı hatayı almaya devam ediyorum. Diyeceğim şu ki internette ki çözümlerin hepsi dizüstü bilgisayarlara ve çift ekran kartlı bilgisayarlara göre olduğu için benim bilgisayarımda bir işe yaramıyor. Şunu da belirteyim ki benim bilgisayarım masaüstü bilgisayar ve tek ekran kartı var.

@Recep Baltaş abim bir bakar mısın şu konuya ? Bak senin dediğin gibi Windows 10' a da geçtim. Lütfen yardım et.

Recep abim ?

@Recep Baltaş @MF @JaroxJamaica @Asım Demir @Silinen üye @Adion @samet67671 @Murat5038 @Muhsin Bayram @Ali Güngör @THE_MILLER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…