R Really223 Hectopat Katılım 1 Kasım 2015 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2016 #1 Oyunu indirdim tam oynayacaktım bunu dedi. Yardım eder misiniz ? Lütfen yardım edin oynayamıyorum. Nolur yardım edin sitedeki konular işe yaramadı. Nolursunuz yardım edin 4 gün oyunu indirdim 2 gündür bu sorunu çözmeye uğraşıyorum kafayı yiyeceğim.
Oyunu indirdim tam oynayacaktım bunu dedi. Yardım eder misiniz ? Lütfen yardım edin oynayamıyorum. Nolur yardım edin sitedeki konular işe yaramadı. Nolursunuz yardım edin 4 gün oyunu indirdim 2 gündür bu sorunu çözmeye uğraşıyorum kafayı yiyeceğim.
M MelihKzs Hectopat Katılım 15 Temmuz 2015 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2016 #2 Bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Senin de dediğin gibi 2 gündür düzeltemedim kafayı yiyeceğim.
R Really223 Hectopat Katılım 1 Kasım 2015 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2016 #3 Bilerek mi yardım etmiyorsunuz o kadar çok oynayan var bu oyunu. Yardım lütfen yardım.
Stskeep Megapat Katılım 14 Ocak 2015 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2016 #4 Bugün ki 450 MB'lık güncellemenin ardından sorunsuz oynadığım GTA 5 bende de bu hatayı vermeye başladı arkadaşlar. Aynı durum başına gelen var mı?
Bugün ki 450 MB'lık güncellemenin ardından sorunsuz oynadığım GTA 5 bende de bu hatayı vermeye başladı arkadaşlar. Aynı durum başına gelen var mı?
Aitoolxes Hectopat Katılım 28 Ocak 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2016 #5 Aynı durum benim başıma geldi, bugün güncelleme yaptıktan sonra hiç bir şekilde oyuna giriş yapamadığımı gördüm.
Aynı durum benim başıma geldi, bugün güncelleme yaptıktan sonra hiç bir şekilde oyuna giriş yapamadığımı gördüm.
anarmed Megapat Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 215 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2016 #6 Türkçe yama varsa kaldırın. Ben sorunu öyle çözdüm.
Aitoolxes Hectopat Katılım 28 Ocak 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2016 #7 anarmed dedi: Aynı sorunu Türkçe yamayı kaldırarak çözdüm. Yamayı kaldırmak için mods klasörünü silmeniz gerekiyor. (Technogame'in Türkçe yamasını kullanıyordum.) Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde bende çözdüm, Türkçe yama kullanıyorsanız sizde bir deneyin isterseniz.
anarmed dedi: Aynı sorunu Türkçe yamayı kaldırarak çözdüm. Yamayı kaldırmak için mods klasörünü silmeniz gerekiyor. (Technogame'in Türkçe yamasını kullanıyordum.) Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde bende çözdüm, Türkçe yama kullanıyorsanız sizde bir deneyin isterseniz.