D Dogukan.Baser Decapat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 16 23 Aralık 2019 #1 GTA 5 ile NVIDIA son güncellememden sonra bu durumla karşılaşıyorum, silip yeniden yükledim daha önceki konu cevaplarına baktım denedim ama hiçbiri olumlu yanıt vermedi. Dosya Ekleri ss.PNG 13,9 KB · Görüntüleme: 53 1577133500345.png 707,2 KB · Görüntüleme: 47 Son düzenleyen: Moderatör: 23 Aralık 2019
GTA 5 ile NVIDIA son güncellememden sonra bu durumla karşılaşıyorum, silip yeniden yükledim daha önceki konu cevaplarına baktım denedim ama hiçbiri olumlu yanıt vermedi.
BirPCKullanıcısı Centipat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 154 Makaleler 4 Yer Klavye Başı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek KarBay Elektronik Sahibi 23 Aralık 2019 #2 Bu videonun yardımcı olabileceğini düşünüyorum ; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu videonun yardımcı olabileceğini düşünüyorum ; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS D Dogukan.Baser Decapat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 16 24 Aralık 2019 #3 Denedim usta fakat yanıt yok ,aynı hatayı alıyorum Artı 0 Eksi
BirPCKullanıcısı Centipat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 154 Makaleler 4 Yer Klavye Başı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek KarBay Elektronik Sahibi 24 Aralık 2019 #4 Dogukan.Baser dedi: Denedim usta fakat yanıt yok ,aynı hatayı alıyorum Genişletmek için tıkla... Hmm. Araştırayım biraz daha kardeş. Artı 0 Eksi
Dogukan.Baser dedi: Denedim usta fakat yanıt yok ,aynı hatayı alıyorum Genişletmek için tıkla... Hmm. Araştırayım biraz daha kardeş.
KS KS D Dogukan.Baser Decapat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 16 24 Aralık 2019 #5 teşekkür ederim yine usta yardım etmeye çalıştığın için Artı 0 Eksi