GTA 5 Exited Unexpectedly Hatası

İşletim sistemi
Windows 10

makarovv

Centipat
Oyunu 15 dakika kadar hikaye modunda oynarken "Exited Unexpectedly " bu hatayı alıyorum. Oyunda herhangi bir kasma olmuyor, anlık olarak donuyor ve oyundan çıkıp bu hatayı veriyor. "Safe Mode" da çalıştırdım gene aynı. Kafayı yemek üzereyim. Open IV yüklemiştim sorun ondadır diye sildim. Nvidia Geforce Game Ready Driver ını güncelledim aynı. Sürümü düşürdüm gene aynı sorun var.
launcher.log a girdiğimde ekran alıntısındaki gibi bir error gördüm ama anlamadım. Lütfen yardımcı olun aldığımdan beri doğru düzgün oynayamadım.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    30 KB · Görüntüleme: 41
  • HATAA.png
    HATAA.png
    11,7 KB · Görüntüleme: 42
Oyunu 15 dakika kadar hikaye modunda oynarken "Exited Unexpectedly " bu hatayı alıyorum. Oyunda herhangi bir kasma olmuyor, anlık olarak donuyor ve oyundan çıkıp bu hatayı veriyor. "Safe Mode" da çalıştırdım gene aynı. Kafayı yemek üzereyim. Open IV yüklemiştim sorun ondadır diye sildim. Nvidia Geforce Game Ready Driver ını güncelledim aynı. Sürümü düşürdüm gene aynı sorun var.
launcher.log a girdiğimde ekran alıntısındaki gibi bir error gördüm ama anlamadım. Lütfen yardımcı olun aldığımdan beri doğru düzgün oynayamadım.
Ben de bir ara mod kurmak için open ıv kurdum, kaldırdığım zaman bu hatayı almıştım. Farklı bir zamanda daha sonra kendiliğinden de aldığım olmuştu. Sıfırlamadan çözemedim, internetteki çözümler işe yaramamıştı.

Oyunu baştan mı kurdunuz?
Evet oyunum orijinal social club'dan almıştım. Sürekli tekrar indirmemek için korsan sürümü indirip depoladım. Onu tekrar kuruyorum, kurulum konumunu korsan kurduğum yer olarak gösterince üstüne güncellemeleri yapıyor ve sorunsuz devam ediyorum. Ama şöyle birşey var, eğer sisteminiz yeni ise (Windows kurulumunuz yani) eksik kurulmamış paketler olabiliyor. Directx veya net framework gibi paketlerin hepsini kurmanız lazım oyunun sorunsuz olması için. Bir keresinde artık hangisi bilmiyorum ama hepsini kurduğum için oyun çalışmıştı. Ama Open IV bir şekilde dosyaları bozduğu için ( büyük ihtimalle mod kurulumları kalıntı yapıyor yada dosyaları bozuyor sonra tekrar doğrulatmak isteyince düzelmiyordu) tekrar kurmak şart gibi. Ama önerim eğer online'a girmeyeceksen şuan indirmen uzun sürebilir internet hızına bağlı olarak. Sebebi hem indirme hızları genel olarak her yerde yavaşlatıldı ve online'a daha bugün girdim ve sürekli serverlar boş oluyor, bu serverların boş olması sorunu uzun zamandır olan bir sorun. Tabi sen bilirsin yine.

Bilgisi olan varsa Görseldeki errorun ne olduğunu ve nasıl çözebileceğimi anlatabilir mi?

Hata hala devam ediyor. Olay görüntüleyicisine baktığımda Gta.exe dosyasını gösteriyor hatalı modül olarak. Oyunu baştan yükledim tekrar aynı şey oluyor. Yardımcı olabilecek yok mu neredeyse 1 aydır çözmeye çalışıyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı