GTA 5 exited unexpectedly. Please click Retry below to enter the game again

Bugraa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba gta 5 i voidu üzerinden aldım oyunu yükledim fakat böyle bir hata veriyor.Ç

L1vkBz.jpg

Çözümü nasıldır türkçe harf içermeyen yeni bir hesapta açtım ama sonuç alamadım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyundan beklenmedik bir şekilde çıkış yapıldığı, aşağıdaki Retry butonundan tekrar denemeniz gerektiğini söylüyor. Veyahut; Safe Mode butonundan düşük ayarlar ile otomatik başlatmayı deneyin diyor. Eğer hala problem yaşamaya devam ederseniz, Rockstar Games Customer ile bağlantı kurun diyor.

Oyundan beklenmedik bir şekilde çıkış yapıldığı, aşağıdaki Retry butonundan tekrar denemeniz gerektiğini söylüyor. Veyahut; Safe Mode butonundan düşük ayarlar ile otomatik başlatmayı deneyin diyor. Eğer hala problem yaşamaya devam ederseniz, Rockstar Games Customer ile bağlantı kurun diyor.

Tercümanlıgın için teşekkür ederim ama çözüm sunabilirmisin ?

Vallahi çözüm hakkında bildiğim bir şey yok fakat söylenenleri yaptıysan ve support ile iletişime geçtiysen ve hala olmuyorsa, donanımların yetersiz olabilir.

Donanımları karşılıyo ama kaç saatir araştırıyorum her kafadan farklı bir ses çıkıyor supoortada mesaj attım bekliyorum hala

@Recep Baltaş Recep abi tw verip bağlanıp yaparmısın abi lütfen ya kafayı yicem vallahi lütfen abi oyunum orjinal voidudan aldım.

Steam degil social club üzerinden

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı