Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Merhabalar arkadaşlar, bu sorunu çoğu oyuncu yaşıyor. Ben de onlardan bir tanesiydim. Çeşitli kaynaklarda, çeşitli çözüm yöntemleri bulunmakta. NVİDİA kartlarda ekran kartı driverını eski bir sürüme downgrade yapınca düzeldiğini tecrübe edenler var. Ben ekran kartı driverını downgrade etmek dışında hemen hemen tüm çözüm yöntemlerini denemiştim ve bir türlü çözüme ulaşamamıştım. Bugün ise bir şey daha denedim ve sabahtan beridir Online mod'da oynuyorum ve herhangi bir crash yemedi oyunum. Çözüme ulaştığım yöntem basit; Denetim masasından Rockstar Games Social Club ve Rockstar Games Launcher'ı kaldırıyorsunuz ve Grand Theft Auto 5'ın dosya konumunda ''Installer'' isimli klasörün içinden Rockstar Games Social Club ve Rockstar Games Launcher setup'ını kuruyorsunuz.
Ben bu şekilde sorunsuz bir şekilde oynuyorum arkadaşlar sizde denedikten sonra yorumlarda sonucu belirtirseniz sevinirim.
Ben bu şekilde sorunsuz bir şekilde oynuyorum arkadaşlar sizde denedikten sonra yorumlarda sonucu belirtirseniz sevinirim.