GTA 5 Exited Unexpectedly

Heracleo

Hectopat
Daha fazla  
Bildiğiniz üzre GTA 5 Epic Games Store'da ücretsiz oldu. Ben de bu durumdan faydalanarak oyunu oynamak isteyenlerdenim, fakat oyunun herhangi bir noktasında zamansız bir şekilde oyun takılıyor ve ardından kapanarak "GTA 5 Exited Unexpectedly" adlı hatayı veriyor. Bir çok çözüm denedim fakat maalesef düzeltemedim.
Denenen çözümler:
- DirectX kurulumu yapma
- C++ Dosyalarını tekrar kurma
- Oyunu silip kurma
- Yönetici olarak çalıştırma
- Gerekli tüm Driver'ları güncelleme
- Windows 10'u Güncelleme
- Oyun içerisine bazı eksik DLL dosyalarını atma
- Son olarak bilgisayarı formatlamak

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğiniz üzre GTA 5 Epic Games Store'da ücretsiz oldu. Ben de bu durumdan faydalanarak oyunu oynamak isteyenlerdenim, fakat oyunun herhangi bir noktasında zamansız bir şekilde oyun takılıyor ve ardından kapanarak "GTA 5 Exited Unexpectedly" adlı hatayı veriyor. Bir çok çözüm denedim fakat maalesef düzeltemedim.
Denenen çözümler:
- DirectX kurulumu yapma
- Oyunu silip kurma

Bu sorunu online oynarken mi yaşıyorsunuz?

Single Mode'da oynarken yaşıyorum bu yüzden online kısmına geçmedim ama orada da aynı hata olacaktır diye düşünüyorum.

Bu sorunu online oynarken yaşıyordum. Oyunu ilk açtığımda direk online girdiğimde oyun birden kapanıyordu. Bu nedenle önce story moda girip oradan online oynuyordum. Bu çözümü bulmadan öncede yabancı kaynaklı siteden çözüm bulmuştum. Bu çözümü tam anımsamıyorum, galiba belgelerimde bulunan oyunun klasöründeki (Rockstar Games\GTA V) settings dosyasından oyun için gölgeleri tamamen kapatmıştım. İsterseniz sizde bu belirttiğim settings dosyasına sağ tık yapıp düzenle dedikten sonra "ShadowQuality value" satırındaki değeri "0" olarak değiştirip deneyin.

Bu sorunu online oynarken yaşıyordum. Oyunu ilk açtığımda direk online girdiğimde oyun birden kapanıyordu. Bu nedenle önce story moda girip oradan online oynuyordum. Bu çözümü bulmadan öncede yabancı kaynaklı siteden çözüm bulmuştum. Bu çözümü tam anımsamıyorum, galiba belgelerimde bulunan oyunun klasöründeki (Rockstar Games\GTA V) settings dosyasından oyun için gölgeleri tamamen kapatmıştım. İsterseniz sizde bu belirttiğim settings dosyasına sağ tık yapıp düzenle dedikten sonra "ShadowQuality value" satırındaki değeri "0" olarak değiştirip deneyin.
Dediğinizi harfiyen uyguladım ve test ettim. Fakat oyuna girdikten yaklaşık 4-5 dakika içerisinde yine aynı hatayı aldım.
Hata halen devam etmektedir. Lütfen yardımcı olur musunuz ?

Son düzenleme:
Denenen çözümler:
- DirectX kurulumu yapma
- Oyunu silip kurma
Bende de olmuştu. İçine bir sürü dll atarak çözdüm. Bu videoya bakabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Düzenleme: Biliyorum uygulama hatası değil ama ben denediğimde oldu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı