murat19gfb Picopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #1 Selamünaleyküm öncelikle, GTA 5 oynarken bu hatayı alıyorum durmadan oyundan atıyor sizce ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz? Sistemim şu şekilde: i3 6006u işlemci Intel HD 520 ekran kartı 12 GB RAM. Eskiden Epic'deki GTA 5'te hata almıyordum şimdi Steam'den oynamak zorundayım Steam'de bu hatayı alıyorum. Failed initialization please reboot and restart the Game try reinstalling the Game if this persists. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2021
Selamünaleyküm öncelikle, GTA 5 oynarken bu hatayı alıyorum durmadan oyundan atıyor sizce ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz? Sistemim şu şekilde: i3 6006u işlemci Intel HD 520 ekran kartı 12 GB RAM. Eskiden Epic'deki GTA 5'te hata almıyordum şimdi Steam'den oynamak zorundayım Steam'de bu hatayı alıyorum. Failed initialization please reboot and restart the Game try reinstalling the Game if this persists.
Pilot18 Hectopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 684 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Gökyüzü 20 Haziran 2021 #2 Dosyaları doğruladınız mı? Artı 0 Eksi
KS KS murat19gfb Picopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #3 Pilot18 dedi: Dosyaları doğruladınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet doğraladım aynı hatayı alıyorum maalesef. Artı 0 Eksi
Pilot18 dedi: Dosyaları doğruladınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet doğraladım aynı hatayı alıyorum maalesef.
Pilot18 Hectopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 684 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Gökyüzü 21 Haziran 2021 #4 Social Club hesabınızda bir sorun olabilir. desteğe ticket attın onlar sizle ilgilenir.(İngilizce yazmanız gerekli.) Artı 0 Eksi
Social Club hesabınızda bir sorun olabilir. desteğe ticket attın onlar sizle ilgilenir.(İngilizce yazmanız gerekli.)
KS KS murat19gfb Picopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #5 Pilot18 dedi: Social Club hesabınızda bir sorun olabilir. Desteğe ticket attın onlar sizle ilgilenir.(İngilizce yazmanız gerekli.) Genişletmek için tıkla... Pilot18 dedi: Social Club hesabınızda bir sorun olabilir. Desteğe ticket attın onlar sizle ilgilenir.(İngilizce yazmanız gerekli.) Genişletmek için tıkla... Deneyecegim dönüş yapacagım. Artı 0 Eksi
Pilot18 dedi: Social Club hesabınızda bir sorun olabilir. Desteğe ticket attın onlar sizle ilgilenir.(İngilizce yazmanız gerekli.) Genişletmek için tıkla... Pilot18 dedi: Social Club hesabınızda bir sorun olabilir. Desteğe ticket attın onlar sizle ilgilenir.(İngilizce yazmanız gerekli.) Genişletmek için tıkla... Deneyecegim dönüş yapacagım.