Mehsts Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 35 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Şubat 2023 #1 RAM 16 GB Ekran kartı GTX 1060 İşlemci İntel İ7 Arkadaşlar GTA 5"in biraz dosyalarıyla oynadım bir hata alıyorum bunun çözümü nedir? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (76).png 19,7 KB · Görüntüleme: 117
Lykoss Decapat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 957 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Şubat 2023 #2 Dosya doğrulama yapabilirsiniz. Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS Mehsts Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 35 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Şubat 2023 #3 Yaptım olmadı. Tekrardan yapacağım ama olacağını sanmıyorum. Lykoss dedi: Dosya doğrulama yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim denedim oldu ilkte neden olmadı bilmiyorum ama oldu gene de. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2023 Artı 0 Eksi
Yaptım olmadı. Tekrardan yapacağım ama olacağını sanmıyorum. Lykoss dedi: Dosya doğrulama yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim denedim oldu ilkte neden olmadı bilmiyorum ama oldu gene de.
Lykoss Decapat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 957 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Şubat 2023 #4 Mehsts dedi: Yaptım olmadı. Tekrardan yapacağım ama olacağını sanmıyorum. Teşekkür ederim denedim oldu ilkte neden olmadı bilmiyorum ama oldu gene de. Genişletmek için tıkla... Sevindim hocam. İyi eğlenceler. Artı 0 Eksi
Mehsts dedi: Yaptım olmadı. Tekrardan yapacağım ama olacağını sanmıyorum. Teşekkür ederim denedim oldu ilkte neden olmadı bilmiyorum ama oldu gene de. Genişletmek için tıkla... Sevindim hocam. İyi eğlenceler.