imbaran Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 2.315 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #1 Bu hatayı alıyorum MSI Afterburner'den OC yapmıştım oyun bu hata ile çökmüştü sonra sıfırladım ayarı. Şimdi oyundaiken bu hatayı veriyor. Dosyaları doğrulamayı denedim.
Bu hatayı alıyorum MSI Afterburner'den OC yapmıştım oyun bu hata ile çökmüştü sonra sıfırladım ayarı. Şimdi oyundaiken bu hatayı veriyor. Dosyaları doğrulamayı denedim.
Çözüm NickyNichols 10 Ocak 2024 ThrottleStop programından Turbo modu kapatarak ve Afterburner'den 75 downclock yaparak çözdüm. Muhtemelen çok ısındığı için oluyordu.
ThrottleStop programından Turbo modu kapatarak ve Afterburner'den 75 downclock yaparak çözdüm. Muhtemelen çok ısındığı için oluyordu.
XqLaxyy Decapat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 262 28 Ağustos 2023 #2 Hocam klasör açın>belgeler>rockstar games>gta V>Settings.xml dosyasında sağ tık düzenle yapın ve <dx_version_value-"1" /> bulun ve 1'i 0 yapın sorununuz çözülecektir. Artı 0 Eksi
Hocam klasör açın>belgeler>rockstar games>gta V>Settings.xml dosyasında sağ tık düzenle yapın ve <dx_version_value-"1" /> bulun ve 1'i 0 yapın sorununuz çözülecektir.
KS KS imbaran Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 2.315 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #3 XqLaxyy dedi: Hocam klasör açın>belgeler>rockstar games>gta V>Settings.xml dosyasında sağ tık düzenle yapın ve <dx_version_value-"1" /> bulun ve 1'i 0 yapın sorununuz çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Az once bir video gördüm. 2'yi 0 yapın diyordu şimdi deneyeceğim. Bu ayar ne yapıyor bu arada? Direct X i mi düşürüyor? Artı 0 Eksi
XqLaxyy dedi: Hocam klasör açın>belgeler>rockstar games>gta V>Settings.xml dosyasında sağ tık düzenle yapın ve <dx_version_value-"1" /> bulun ve 1'i 0 yapın sorununuz çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Az once bir video gördüm. 2'yi 0 yapın diyordu şimdi deneyeceğim. Bu ayar ne yapıyor bu arada? Direct X i mi düşürüyor?
NickyNichols Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 172 Çözümler 3 4 Ocak 2024 #4 Merhaba Düzeltebildiniz mi ve nasıl düzelttiniz ? Artı 0 Eksi
KS KS imbaran Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 2.315 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #5 NickyNichols dedi: Merhaba. Düzeltebildiniz mi ve nasıl düzelttiniz? Genişletmek için tıkla... Sanırım oyunu sil yükle yapmıştım. Artı 0 Eksi
NickyNichols dedi: Merhaba. Düzeltebildiniz mi ve nasıl düzelttiniz? Genişletmek için tıkla... Sanırım oyunu sil yükle yapmıştım.
XqLaxyy Decapat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 262 5 Ocak 2024 #6 NickyNichols dedi: Merhaba Düzeltebildiniz mi ve nasıl düzelttiniz? Genişletmek için tıkla... Dediğimi yapın düzelecektir. Artı 0 Eksi
NickyNichols dedi: Merhaba Düzeltebildiniz mi ve nasıl düzelttiniz? Genişletmek için tıkla... Dediğimi yapın düzelecektir.
NickyNichols Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 172 Çözümler 3 10 Ocak 2024 #7 ThrottleStop programından Turbo modu kapatarak ve Afterburner'den 75 downclock yaparak çözdüm. Muhtemelen çok ısındığı için oluyordu. Artı 0 Eksi Çözüm
ThrottleStop programından Turbo modu kapatarak ve Afterburner'den 75 downclock yaparak çözdüm. Muhtemelen çok ısındığı için oluyordu.