GTA 5 feture trasver error hatası

JopXllTurkey

Hectopat
Daha fazla  
Öncellikle herkese merhaba. Benim sorunum şu. Daha dün akşam mediamarktan 180 TL'ye GTA 5 aldım PC için.
Eve gelip hemen kuruluma başladım. 7 CD'den 1. ni taktım. Bir süre sonra 2. CD'yi takın dedi ve 2. CD'yi taktım ama yükleme biraz ilerledikten sonra "CD feture trasver error hatasını verdi" ve yüklemedi. İnternet ten biraz araştırma yaptım çözümü şuymuş : 7 CD'deki her şeyi bir klasöre atıyomusuz kurulumu ordan yapıyormuşuz. Ama ben ne yazıkki CD'deki winrar içindeki dosyayı hiçbir yere atamıyorum bir şey yapamıyorum. Dosyayı açmak istiyorum bu sefer de winrar "arşiv biçimi tanınmıyor veya arşiv hasarlı " hatasını veriyor. Şimdi benim ne yapmam lazım?

Not: Bu benim ilk formum dolayısıyla hatalarımdan dolayı özür dilerim...

Son düzenleyen: Moderatör:
evet çözdüm.Bende daha önceden gta 5 crack li vardı.Onun dosyalarını orjinale attım sonra social clubu açtıgımda 1-2 güncelleme yaptım sonrasında oyun açıldı.

Nasıl yaptım : Ben ilk cd yi yükledim sonra 2.cd yi isteyince bi klasör açtım sonra 1. cd nin dosyalarını o klasöre kopyaladım sonra kurulumu iptal ettim ve bütün dosyalar silindi ama koplaladıklarım hariç :D sonra cracktaki dosyaları orjinale attım ve şimdi doya doya oynuyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı