Çözüldü GTA 5 FiveM kurmanın kuralları nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Daha fazla  
Selamlar, orijinal Steam GTA 5'e sahibim FiveM kurmak istiyorum YouTube'dan birçok video izledim ve eğlenceli gözüküyor. Kendi sitesinden indireceğim acaba bu Mod'un kuralları var mıdır diye sormak istedim çünkü şu an da (Script Hook V + native trainer-Türkçe dil) Mod'u kurulu. Bu FiveM de Online tarzı ban mevcut mu, sadece "Script Hook V + native trainer"'i kaldırıp "Türkçe dil" modunu bıraksam bir sıkıntı çıkar mı? Yanıtlarınız bekliyorum.

Bir de ayrıca sormak istediğim FiveM sistem gereksinimleri nelerdir yani Online ile story aynı FPS vermiyor bu da onun gibi bir şey mi?
Sistem: R3 1200 AF-RX570 4 GB-8 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Gerçek hayat dediğiniz roleplay galiba pluginler ise oyuna eklenen skinler arabalar gibi ayrıca virüs yemezsiniz diye düşünüyorum FiveM'i farklı bir oyun gibi düşünün Team speak üzerinden gerçek hayattaki gibi rol çevirebiliyorsunuz benim şu anda aktif olarak oynadığım bir sunucu yok non whitelist olanlara bakabilirsin serverlara girmek için FiveM'den server kısmına girip oradan bakabilirsin başka sorun varsa bekliyorum.

FiveM pluginler ile PvP, roleplay, zombie gibi yapabilceğin şeylerdir FPS değerin ise pluginler kötü değilse aldığın ortalama FPS alacaksın normal GTA kurduğun modların FiveM ile alakası yok roleplay ile ilgili sormak istediklerini sorabilirsin.

Modların FiveM ile alakası yok derken rahatlıkla kullanabilirim değil mi? Silmeye gerek yok yani.
Bir de plugin nedir pek bilgim yokta.
Gerçek hayat modunu oynamak istiyorum da server falan varmış nasıl oluyor o iş.

Bir de virüs var mı dır yani roleplay sunucularında.
Önerebileceğiniz bir sunucu var mıdır gerçek hayat için.

Son düzenleme:
Gerçek hayat dediğiniz roleplay galiba pluginler ise oyuna eklenen skinler arabalar gibi ayrıca virüs yemezsiniz diye düşünüyorum FiveM'i farklı bir oyun gibi düşünün Team speak üzerinden gerçek hayattaki gibi rol çevirebiliyorsunuz benim şu anda aktif olarak oynadığım bir sunucu yok non whitelist olanlara bakabilirsin serverlara girmek için FiveM'den server kısmına girip oradan bakabilirsin başka sorun varsa bekliyorum.

Çözüm

Sağ olun.

Roleplay ile gram alakası olmayan bir platform. Platforma bir şey diyemem ama sunucular öyle ne yazık ki. Hala herkesin roleplay diyebilmesini anlayabilmiş değilim.

Roleplay ile gram alakası olmayan bir platform. Platforma bir şey diyemem ama sunucular öyle ne yazık ki. Hala herkesin roleplay diyebilmesini anlayabilmiş değilim.

İçinde roleplay sunucuları da var evet ama bundan 1 2 yıl öncesi kadar daha kaliteli sunucular vardı.

İçinde roleplay sunucuları da var evet ama bundan 1 2 yıl öncesi kadar daha kaliteli sunucular vardı.
1-2 yıl önce de girip bakmıştım. Videoları falan da takip ediyorum. Rolle uzaktan yakından alakası olduklarını zannetmiyorum. Varsa bildiğiniz önerebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…