GTA 5 FiveM kurulumu nasıl yapılır?

Qwerty10

Hectopat
Arkadaşlar merhaba RP oynamak ıstıyorum FiveM nereden ındrırebılırım guncel olarak?

Fivem.net güncel ve orijinal sitesidir. Sadece GTA veya sadece FiveM ile bağlanamazsın, GTA orijinal olmak zorunda. Yanlış hatırlamıyorsan nick eşitlemesi yapılıyordu, FiveM içinde hesap açman falan gerekiyor. Aklına takılanları yazarsın bildiğimizce cevaplarız.

gta orjinal sıkıntı yok ama bunun gta online ile alakası varmı?

GTA orijinal sıkıntı yok ama bunun GTA Online ile alakası var mı?

İkisi farklı yanılmıyorsam. FiveM'in kendi sunucusu var GTA içerisinden değil, kendi Client'i ile bağlanıyorsun. Kaliteli RP sunucularında referansın olması lazım, bir aralar bende denemiştim Discord üzerinden mülakat falan yapıyorlar.

Son düzenleme:
Yok hocam. GTA Online üzerinden banlı olsanız bile FiveM oynayabilirsiniz.

RP sunucularına katılmak için Discord'a çekildiğinizde steam.db gibi sitelerden aldığınız bir kod var onun ile sicilinizi kontrol ediyorlar eğer ban veya suspect yediyseniz problem çıkarabilir.

RP sunucularına katılmak için Discord'a çekildiğinizde steam.db gibi sitelerden aldığınız bir kod var onun ile sicilinizi kontrol ediyorlar eğer ban veya suspect yediyseniz problem çıkarabilir.

O kadar bilmiyorum hocam tek bildiğim VAC banının FiveM için engel olmaması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…