Midlehert
Kilopat
Daha fazla
Sorun videosu
(Önce lütfen videoyu izleyiniz)
Merhaba arkadaşlar yukarıdaki linkten de gösterdiğim gibi gerek GTA 5 story mod gerek FiveM olsun map(harita) hep geç yükleniyor ama FPS kaybım vs. yok (videoyu çekerken bandicam, Opera'dan Twitch yayın ZIP dosyaları açık halde olmasına ragmen FPS düşmesi vs yok)
Gerçekten cok can sıkıcı bir durum arkadaşlarımla oynarken sureklı map in aşağısına düşmekten bıktım.
İşlemci sıcaklık değerleri oyundayken 55-60 derece oluyor fan hızlanmıyor bile (Intel bakır stok fan)
Yaptığım yöntemler.
-Silip tekrar kurdum.
-Vysncdan half yaptım on yaptım off yaptım olmadı.
-Oyunun kurulu oldugu dosyayı kaldırıp tekrar yükledim.
-Dosyaları denetlettim sorun çıkmadı.
-Ayarları düşüğe aldım gene aynıydı.
FPS ortalama: 75-80 Very High ayarda.
Sistemim:
Intel G3258 3.20GHz 2 çekirdek işlemci.
8 GB DDR3 1600 MHz RAM.
ASUS H81M-K anakart.
420W Everest güc kaynağı.
GTX750 Ti ekran kartı.
1TB 7200 RPM WD harddisk.
240GB Hi-Level 550 MB yazma /530 MB okuma hızına sahip SSD.
Lütfen cevaplarken yok hardiskten yok şundan demeyin SSD'ye kurulu GTA 5 daha önce oynayabiliyordum sıkıntısız format attıktan sonra böyle oldu o yuzden mantıklı cevaplar kurmanızı içtenlikle söylemek istiyorum.
(Önce lütfen videoyu izleyiniz)
Merhaba arkadaşlar yukarıdaki linkten de gösterdiğim gibi gerek GTA 5 story mod gerek FiveM olsun map(harita) hep geç yükleniyor ama FPS kaybım vs. yok (videoyu çekerken bandicam, Opera'dan Twitch yayın ZIP dosyaları açık halde olmasına ragmen FPS düşmesi vs yok)
Gerçekten cok can sıkıcı bir durum arkadaşlarımla oynarken sureklı map in aşağısına düşmekten bıktım.
İşlemci sıcaklık değerleri oyundayken 55-60 derece oluyor fan hızlanmıyor bile (Intel bakır stok fan)
Yaptığım yöntemler.
-Silip tekrar kurdum.
-Vysncdan half yaptım on yaptım off yaptım olmadı.
-Oyunun kurulu oldugu dosyayı kaldırıp tekrar yükledim.
-Dosyaları denetlettim sorun çıkmadı.
-Ayarları düşüğe aldım gene aynıydı.
FPS ortalama: 75-80 Very High ayarda.
Sistemim:
Intel G3258 3.20GHz 2 çekirdek işlemci.
8 GB DDR3 1600 MHz RAM.
ASUS H81M-K anakart.
420W Everest güc kaynağı.
GTX750 Ti ekran kartı.
1TB 7200 RPM WD harddisk.
240GB Hi-Level 550 MB yazma /530 MB okuma hızına sahip SSD.
Lütfen cevaplarken yok hardiskten yok şundan demeyin SSD'ye kurulu GTA 5 daha önce oynayabiliyordum sıkıntısız format attıktan sonra böyle oldu o yuzden mantıklı cevaplar kurmanızı içtenlikle söylemek istiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: