fallschirmjaeger Hectopat Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2018 #1 Arkadaşlar Ben GTA 5'i Vatan Bilgisayar'dan aldım yani oyun orijinal. Social Club hesabı üzerinden giriyorum da, FiveM için illa Steam mı gerekiyor yoksa orijinal olması yeter mi ? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2018
Arkadaşlar Ben GTA 5'i Vatan Bilgisayar'dan aldım yani oyun orijinal. Social Club hesabı üzerinden giriyorum da, FiveM için illa Steam mı gerekiyor yoksa orijinal olması yeter mi ?
Arslan1 Decapat Katılım 29 Temmuz 2018 Mesajlar 64 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz. 10 Ağustos 2018 #2 bende merak ediyorum açıkcası Artı 0 Eksi
Sertaç Ƨarı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2017 Mesajlar 1.441 Makaleler 3 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2018 #3 FiveM bir mod diye biliyorum. İnternet'ten indirip GTA V'in bulunduğu dosyaya kurulum yaparsanız girebilirsiniz diye düşünüyorum. FiveM Artı 0 Eksi
FiveM bir mod diye biliyorum. İnternet'ten indirip GTA V'in bulunduğu dosyaya kurulum yaparsanız girebilirsiniz diye düşünüyorum. FiveM