Zhao Rodhe Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 73 Çözümler 1 Yer ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2020 #1 GTA 5 FiveM'de bir sürü hata aldım. Hepsini düzelttim ama 2 sorun var, onları aşamıyorum. Serverlere girerken donuyor 4. veya 5. girişimde açılıyor. Serverlara girdikten 2-3 dakika sonra oyundan atıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2020
GTA 5 FiveM'de bir sürü hata aldım. Hepsini düzelttim ama 2 sorun var, onları aşamıyorum. Serverlere girerken donuyor 4. veya 5. girişimde açılıyor. Serverlara girdikten 2-3 dakika sonra oyundan atıyor.
M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.065 Makaleler 18 Çözümler 34 18 Haziran 2020 #2 FiveM yüzünden ban yiyebilirsiniz. Farkındasınızdır umarım. Artı 0 Eksi
X xNereY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Eylül 2019 Mesajlar 1.223 Çözümler 4 18 Haziran 2020 #3 muzan dedi: FiveM yüzünden ban yiyebilirsiniz. Farkındasınızdır umarım. Genişletmek için tıkla... Nasıl oluyor bu olay ? Fivem oyun dosyalarına bile etki etmiyor. Artı 0 Eksi
muzan dedi: FiveM yüzünden ban yiyebilirsiniz. Farkındasınızdır umarım. Genişletmek için tıkla... Nasıl oluyor bu olay ? Fivem oyun dosyalarına bile etki etmiyor.
KS KS Zhao Rodhe Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 73 Çözümler 1 Yer ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2020 #4 muzan dedi: FiveM yüzünden ban yiyebilirsiniz. Farkındasınızdır umarım. Genişletmek için tıkla... Neden hiçbir fikrim yok Artı 0 Eksi
muzan dedi: FiveM yüzünden ban yiyebilirsiniz. Farkındasınızdır umarım. Genişletmek için tıkla... Neden hiçbir fikrim yok