GTA 5 FiveM RP sunucu önerisi

Merhaba arkadaşlar GTA 5'te RP yapabileceğim alımları açık bir RP sunucusu bulmak istiyorum ama oynamayalı uzun zaman oldu. Optimizasyonu güzel ve eğlenceli serverler neler?

Necati akçayın güzel bir sunucusu vardı ama wh açık mı emin değilim. Onun dışında FiveM'de zaten genel olarak düzgün sunucular yok Wh'li herhangi bir sunucuya girebilirsiniz çoğunda aşağı yukarı aynı kalitede RP'ler dönüyor.

Merhaba arkadaşlar GTA 5'te RP yapabileceğim alımları açık bir RP sunucusu bulmak istiyorum ama oynamayalı uzun zaman oldu. Optimizasyonu güzel ve eğlenceli serverler neler?

Hocam kaliteli rollerin döndüğü bir sunucu iştiyorsanız popüler yayıncıların oynadığı serverlere bakın. Ünlü dediysem de ceyto expol gibi troll yayıncılara değil hard rol yapan yayıncıların sunucularına bakınız.

Örnek verebilir misin çünkü bu aralar hiç takip etmiyorum ve hangi yayıncıların sunucusu var hangilerinde alım var hiç bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…