GTA 5 FiveM server tavsiyesi

sinan3ngin

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlarla FiveM başlamak istiyoruz fakat whitelist serverlar en az 200 saat yok 300 saat falan diyorlar. Non-whitelist olanlarda zaten oynanmıyor 10-11 yaşındaki çocuklar seni alıp kucaklayıp bıçaklıyor oyun zevki sıfır. Yok ki adamakıllı girelim rol yapalım bir server zaten çok kritik hatalar yapmayacağımı biliyorum çocukluktan beri RP yayınları videoları izlerim ama bu harbiden saçmalık. Varsa adamakıllı bildiğiniz rol dönen server tavsiye ederseniz sevinirim.

Non-wh olarak vienna var orası çoğu wh serverlardan bile iyi benim düşüncem kayıt yapma muhabbeti var rol terimi falan sormuyorlar sadece saat soruyorlar 10 saat olsa bile sıkıntı olmaz yardımcı oluyorlar oynayabilirsiniz.

Non-wh olarak vienna var orası çoğu wh serverlardan bile iyi benim düşüncem kayıt yapma muhabbeti var rol terimi falan sormuyorlar sadece saat soruyorlar 10 saat olsa bile sıkıntı olmaz yardımcı oluyorlar oynayabilirsiniz.

Reisim çok sağ ol servera girme fırsatını buldum gerçekten çaoğu serverdan iyi çok sağ ol.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı