fallxry Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.095 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #1 Arkadaşlar selam. GTA 5 FiveM'de gangster rolü yapacağım ve ses değiştirme programı önerisi istiyorum sizden, ücretsiz olursa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2021
Arkadaşlar selam. GTA 5 FiveM'de gangster rolü yapacağım ve ses değiştirme programı önerisi istiyorum sizden, ücretsiz olursa sevinirim.
stvwolf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 1.463 Çözümler 1 7 Mart 2021 #2 Konu ile alakasız ama sunucunuz nedir?
fallxry Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.095 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #3 stvwolf dedi: Konu ile alakasız ama sunucunuz nedir? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir roleplay sunucusu ve konu ile alakasız olduğunu nerden çıkardınız?
stvwolf dedi: Konu ile alakasız ama sunucunuz nedir? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir roleplay sunucusu ve konu ile alakasız olduğunu nerden çıkardınız?
stvwolf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 1.463 Çözümler 1 7 Mart 2021 #4 fallxry dedi: Herhangi bir roleplay sunucusu ve konu ile alakasız olduğunu nerden çıkardınız? Genişletmek için tıkla... Ben de roleplay sunucusu arıyorum ondan sordum, konunuza konu dışı demedim.
fallxry dedi: Herhangi bir roleplay sunucusu ve konu ile alakasız olduğunu nerden çıkardınız? Genişletmek için tıkla... Ben de roleplay sunucusu arıyorum ondan sordum, konunuza konu dışı demedim.
fallxry Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.095 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #5 stvwolf dedi: Ben de roleplay sunucusu arıyorum ondan sordum, konunuza konu dışı demedim. Genişletmek için tıkla... Şuan belirli bir sunucu yok maalesef.
stvwolf dedi: Ben de roleplay sunucusu arıyorum ondan sordum, konunuza konu dışı demedim. Genişletmek için tıkla... Şuan belirli bir sunucu yok maalesef.