GTA 5 FiveM sunucu önerisi

ItsMadara

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar! FiveM oynamaya yeni başladım ve rol eğitimi olan, düzgün rp yapabileceğim, kendimi geliştirebileceğim bir sunucu arıyorum. 10 saatim var. Rol ve terim bilgim az da olsa var. Yardımcı olursanız sevinirim.

Terimleri öğrenmeye çalışın saatiniz de düşük bu nedenle çoğu sunucu kabul etmeyecektir diye düşünüyorum ama bir şansınızı denemenizi öğrenirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam internetten terimlere ve düzgün rol yapan insanların videolarına bakarak roleplayin temelini kavrayabilirsiniz. FiveM'in özellikle son 1 senede kitle yaşı çok düştü ve bunla beraber sunuculardaki rol kalitesi de düştü. (Güzel rol yapan çok küçük yaşta arkadaş tanıdım ancak maalesef geneli troll yaparak zevk alıyor.) Piyasada kaliteli sunucu kalmadı, kalan birkaç sunucu var onlara da giriş çok uzun bir süreç olur sizin için. Tavsiyem FiveM'e değil, AltV veya RageMP'ye bakmanız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı