Çözüldü GTA 5 "FiveM" "You are currently using an outdated version of Windows." Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

VOT3X

Hectopat
Yer
Azerbaijan
Önçelikle herkese merhaba ben FiveM yükledim. Bende Win 8.1 Enterprise versiyonu var. GTA 5 Steam'den orijinal, şimdi ben FiveM açmak istiyorum fakat hata aliyorum. Hata SS'ini atacagim. Yardimci olursaniz sevinirim :)

49c5e3e062fbafb9d1734f7dd6b18dbfa0ad1247.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
8.1 kullanmayın diyor. Buyurun geçmeniz gereken sürüm:

Çözüm
Merhabalar, şu an bilgisayarımda Windows 10 Pro kullanıyorum. Fakat FiveM uygulamasına tıkladığımda bende aynı hata ile karşılaşıyorum. Oyun açılıyor ama FPS sıkıntısı yaşıyorum, FPS probleminin Windows'la alakalı olduğunu düşünüyorum. Yardım edebilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Recep bey yardımcı olursanız sevinirim bunun başka bir yolu var mı bildiğiniz çünkü W10'a geçmek benim için sıkıntılı bir durum yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar FiveM'in üstüne sağ tık yapıp özellikler dediğimde uyumluluk modunun Windows 8 olduğunu gördüm ve Windows 7 olarak değiştirdim şu an sorunsuz çalışıyor. (Windows 8.1 kullanıyorum)

önerdiğiniz sürüm bilgisayarımda kasmasına sebeb açıyor

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı