GTA 5 FPS Drop

DWaim

Decapat
Bilgisayar özelliklerim:
İşlemci İntel i3 7100 3.90 GHz.
Ekran kartı AMD Radeon HD 6570 2 GB.
RAM 8 GB DDR4 2400 MHz.
1 TB harddisk.
Anakart Asus B-150MK
Neden yaşıyor olabilirim? Tüm grafikleri en düşüğe ayarladım. Bilgisayarı performans moduna aldım. AMD Catalyst Center’ı da performans modlarına aldım. Sanal belleği de arttırdım, fakat bir çözüm bulamadım. Oyun takıla takıla ilerliyor.

Ekran kartı driverım da güncel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun orijinal mi? Korsan olunca oyunda update'ler yapılmamış olabiliyor bu da performans sorunlarına yol açıyor.
Oyunum orijinal
HD Tune'dan HDD'nizi kontrol edin, driverları güncelleyin, SSD alırsanız büyük ihtimalle sorun çözülecektir.
https://i.hizliresim.com/AOq64v.jpg bu fotoğrafı sadece ekran kartı driverim güncelken çektim. Şimdi tüm driverları güncelledim. Ve disk birleştirme de tamamlanınca bilgisayarı yeniden başlatıp oyunu oynamayı tekrar deneyeceğim)
En son 60GB falandı ne oldu ki?
Bazı arkadaşlar 4-5 kere denilince yapar bazıları tek sefer de onaylar, çoğunluk olarak bunu öneriyoruz diye dedim.
Şuan 90 gb

Son düzenleme:
Hocam bad sector var mı bir bakabilir misiniz?
Hayır. Black texture sorunu da var ayarları değiştirince etraf birden kapkaranlık oluyor. İnternetten de baktım bu sorunu yaşayan çok kişi varmış. FPS değerlerim en fazla 35 oluyor sonra 20lere düşüyor.
Sorunu çözebilecek bir babayiğit yok sanırım :/
Hayır. Black texture sorunu da var ayarları değiştirince etraf birden kapkaranlık oluyor. İnternetten de baktım bu sorunu yaşayan çok kişi varmış. FPS değerlerim en fazla 35 oluyor sonra 20lere düşüyor.
Sorunu çözebilecek bir babayiğit yok sanırım :/
CPU kullanımı da %20-22 arası değişiyor.
RAM kullanımı 3.4 GB geriye 4.5 GB kalıyor, RAM konusunda da sıkıntım yok.
Bilen birileri yok mu ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı