Metox7 Femtopat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #11 562410 dedi: V-Sync açmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Evet ismi bu ayarın, yapınca düzelmişti benimki. mencolarado dedi: Bu nedir ya her yerde konular açılıyor tüm 4000 serisinde FPS düşmesi diye. Genişletmek için tıkla... Aslında çok iyi bir ekran kartı, driverlarını chipset vb. şeyleri indirmek lazım. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Şubat 2024
562410 dedi: V-Sync açmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Evet ismi bu ayarın, yapınca düzelmişti benimki. mencolarado dedi: Bu nedir ya her yerde konular açılıyor tüm 4000 serisinde FPS düşmesi diye. Genişletmek için tıkla... Aslında çok iyi bir ekran kartı, driverlarını chipset vb. şeyleri indirmek lazım.
GolgeAdam Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 128 Çözümler 4 16 Şubat 2024 #12 Metox7 dedi: Evet ismi bu ayarın, yapınca düzelmişti benimki. Aslında çok iyi bir ekran kartı, driverlarını chipset Vb. şeyleri indirmek lazım. Genişletmek için tıkla... V-Sync açtım hala drop var. Metox7 dedi: Evet ismi bu ayarın, yapınca düzelmişti benimki. Aslında çok iyi bir ekran kartı, driverlarını chipset Vb. şeyleri indirmek lazım. Genişletmek için tıkla... Ama sadece görev yaparken drop oluyor normal olabilir mi acaba?
Metox7 dedi: Evet ismi bu ayarın, yapınca düzelmişti benimki. Aslında çok iyi bir ekran kartı, driverlarını chipset Vb. şeyleri indirmek lazım. Genişletmek için tıkla... V-Sync açtım hala drop var. Metox7 dedi: Evet ismi bu ayarın, yapınca düzelmişti benimki. Aslında çok iyi bir ekran kartı, driverlarını chipset Vb. şeyleri indirmek lazım. Genişletmek için tıkla... Ama sadece görev yaparken drop oluyor normal olabilir mi acaba?
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #13 GolgeAdam dedi: V-Sync açtım hala drop var. Ama sadece görev yaparken drop oluyor normal olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Normal değil. Bende de 4060 var. Hiçbir oyunda drop yok. Bence yetkililere haber verin. Nereden aldıysanız.
GolgeAdam dedi: V-Sync açtım hala drop var. Ama sadece görev yaparken drop oluyor normal olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Normal değil. Bende de 4060 var. Hiçbir oyunda drop yok. Bence yetkililere haber verin. Nereden aldıysanız.
Metox7 Femtopat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #14 GolgeAdam dedi: V-Sync açtım hala drop var. Ama sadece görev yaparken drop oluyor normal olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Grafik Ayarlarını Ultraya Yakına Çekin, GTA 5 Düşük Grafiklerde Drop Yer. Böyle Dene Bir Kere Düzelmesi Lazım, Olmassa V-Sync Kapatıp Dene.
GolgeAdam dedi: V-Sync açtım hala drop var. Ama sadece görev yaparken drop oluyor normal olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Grafik Ayarlarını Ultraya Yakına Çekin, GTA 5 Düşük Grafiklerde Drop Yer. Böyle Dene Bir Kere Düzelmesi Lazım, Olmassa V-Sync Kapatıp Dene.
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 8.995 Çözümler 81 Yer Başkent 16 Şubat 2024 #15 FPS'i 60, 75 veya 90'a sabitleyin. Sorun büyük ihtimal çözülecek. O oyunda 140-150 FPS sonrası drop sebebi. Ayrıca düşük grafiklerde de drop yersiniz.
FPS'i 60, 75 veya 90'a sabitleyin. Sorun büyük ihtimal çözülecek. O oyunda 140-150 FPS sonrası drop sebebi. Ayrıca düşük grafiklerde de drop yersiniz.
GolgeAdam Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 128 Çözümler 4 16 Şubat 2024 #16 AceTeq dedi: FPS'i 60, 75 veya 90'a sabitleyin. Sorun büyük ihtimal çözülecek. O oyunda 140-150 FPS sonrası drop sebebi. Ayrıca düşük grafiklerde de drop yersiniz. Genişletmek için tıkla... MSAA 4X yapıp 120 Hz sabitleyince düzeldi gibi.
AceTeq dedi: FPS'i 60, 75 veya 90'a sabitleyin. Sorun büyük ihtimal çözülecek. O oyunda 140-150 FPS sonrası drop sebebi. Ayrıca düşük grafiklerde de drop yersiniz. Genişletmek için tıkla... MSAA 4X yapıp 120 Hz sabitleyince düzeldi gibi.