GTA 5 G3258 ve HD6850 performansı

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
Video bana ait, bahsettiğim FPS düşmesi video’da mevcut.

RAM kullanımı resmen sınıra dayanmış ve ara takılmalar da bundan kaynaklanıyor. Anakartınızda ekstra boş RAM yuvası varsa ekstra 4 GB bellek takviyesi yapmanız lazım. Dediğim gibi bu oyun hikaye modunda bile 8 GB'a kadar RAM kullanıyor. Bir de oyunu oynarken daha yüksek FPS değerleri görmeniz için grafik ayarlarından V-sync'i half değil off yapmanızı öneririm, aksi takdirde bu şekilde 30 FPS limitli oynarsınız.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
.
Video bana ait, bahsettiğim FPS düşmesi video’da mevcut.

Bahsettiğim gibi ilerlemezken sıkıntı yok ama ilerlerken harita yüklendiğinden RAM'lerin kapasitesi yetmiyor o RAM'lerin tam dolduğu anda da drop yiyorsunuz.

Benzer Drop'u Witcher 3 Oynarken'de yiyorum RAM bunu da çözer mi peki?

Elbette 😀.

Screenshot_20200329-001008.jpg

Aradaki espriyi tam yakalayamadım biraz daha açar mısınız :d

Üst kısımda yazan yazıyı diyorsanız fark etmedim bile, şimdi gördüm aslında, amacım espri değildi ama neyse artık böyle olsun 🤣. SS'te Witcher 3'ün orijinal sistem gereksinimlerine bakıldığı zaman minimum 6 GB, önerilen 8 GB RAM gerektiğini göstermek istemiştim. 4 GB RAM yine sıkıntı yapacaktır bu oyunda.

Son düzenleme:
Üst kısımda yazan yazıyı diyorsanız fark etmedim bile, şimdi gördüm aslında, amacım espri değildi ama neyse artık böyle olsun 🤣. SS'te Witcher 3'ün orijinal sistem gereksinimlerine bakıldığı zaman minimum 6 GB, önerilen 8 GB RAM gerektiğini göstermek istemiştim. 4 GB RAM yine sıkıntı yapacaktır bu oyunda.

Pardon ben karıştırmışım RAM'i 6 yapıp sonucu yazıcam buraya.

Eveeet, bugün arkadaşımdan RAM rica ettim 8 GB RAM ile deneyip sonucu yazıcam herkes RAM RAM dedi bakalım sorun RAM miymiş?
8 GB RAM ile sonuç aynı, 60 civarı seyreden FPS 40’a düşüyor saniyelik.
Eveeet, bugün arkadaşımdan RAM rica ettim 8 GB RAM ile deneyip sonucu yazıcam herkes RAM RAM dedi bakalım sorun RAM miymiş?
8 GB RAM ile sonuç aynı, 60 civarı seyreden FPS 40’a düşüyor saniyelik.

Hani RAM’di arkadaşlar?
Sonuç aynı değişen bir şey yok.
Uzun uğraşlar sonucu denediğim binbir grafik ayarından sonra sanırım düzgün bir ayarda 30-40 FPS arası oynayabiliyorum birazdan Video'yu ekleyeceğim.
Sorun çözüldü Video'yu şuraya bıraktım
.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı