R Raifcan Bozdemir Ziyaretçi 18 Ekim 2016 #1 Herkese selam arkadaşlar, ben dün korsan GTA 5 indirdim crack falan her şeyi yaptım. Fakat oyunu başlattığımda şu hatayı alıyorum: Onun dışında oyunu yönetici olarak çalıştırdığımda ise şu hatayı veriyor: Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ekim 2016
Herkese selam arkadaşlar, ben dün korsan GTA 5 indirdim crack falan her şeyi yaptım. Fakat oyunu başlattığımda şu hatayı alıyorum: Onun dışında oyunu yönetici olarak çalıştırdığımda ise şu hatayı veriyor:
Yusuf Ensar Ertan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Kasım 2014 Mesajlar 3.513 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çizgi Film - Animasyon 18 Ekim 2016 #2 TuğrulCan Akkaya dedi: Ben dün korsan GTA 5 indirdim crack falan her şeyi yaptım. Genişletmek için tıkla... Burada olay patladı ne yazık ki. Korsana destek vermiyoruz. Oyunu satın alın. Satın aldığınızda sorun devam ederse yeni konu açabilirsiniz.
TuğrulCan Akkaya dedi: Ben dün korsan GTA 5 indirdim crack falan her şeyi yaptım. Genişletmek için tıkla... Burada olay patladı ne yazık ki. Korsana destek vermiyoruz. Oyunu satın alın. Satın aldığınızda sorun devam ederse yeni konu açabilirsiniz.