GTA 5 GamePad PC

DogaMetin1

Hectopat
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar ben gamepad almayı düşünüyorum ( F310 ) bu gamepadi hem PES-FİFA hem de GTA 5 de kullanacağım. Bir sorum olacak PS-XBOX da olduğu gibi PC'de de oto aim var mı ? Varsa alacağım yoksa gamepad almayacağım. Yorumlarınızı bekliyorum.

GÜNCEL

GÜNCEL

Dostum, sırf senin için denedim. Bende F710 var.
Oyun gayet güzel gamepad ile de ama ben gamepadi sadece futbol basketbol oyunları için kullanıyorum, onun dışında FPS, TPS, RPG gibi oyunlarda hep klavye fare ikilisini kullanıyorum. Açıkçası gamepad ile bunu oynamakta çok zorlandım. Ancak araba kullanması çok daha zevkli oluyormuş, tetik ile ne kadar basarsan o kadar gaz veriyor, direksiyon kontrolü de çok daha gerçekçi oluyor, o bakımdan daha iyi geldi bana. Oto aim var, ancak ayarlardan bunu etkinleştirmen gerekiyor. Gamepad ayarlarından targeting mode altında bu ayar mevcut. Online'da iken bu değişikliği yapamazsın çünkü oto aim kapalıyken, veya sen klavye ve fare ile oynuyorken, seni gamepad ile oto aim açık olan kişiler ile aynı mini oyunlara dahil etmiyor ki karşıdakinin sana göre üstünlüğü olması. Dolayısı ile önce hikaye modunda oyuna girip değişikliği yapacaksın. Zaten değişiklik yaparken, online kısımda da etkinleştirileceğine dair bir yazı çıkıyor karşına. Daha sonra online da da oto aim açık olarak oynayabiliyorsun.
Alışırsan zevkli olabilir ama ben yine de klavye fare diyorum. Kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…