HellShell Femtopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #1 Merhaba, ben GTA 5 oyununu çok seviyorum fakat bilgisayarımın 3 GB RAM'ı var. GeForce NOW'da birçok oyunu oynadım. GeForce NOW'a GTA 5 gelir mi? Gelirse ne zaman gelir? Ya da başka bir platforma gelirse hangisine gelir? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Nisan 2021
Merhaba, ben GTA 5 oyununu çok seviyorum fakat bilgisayarımın 3 GB RAM'ı var. GeForce NOW'da birçok oyunu oynadım. GeForce NOW'a GTA 5 gelir mi? Gelirse ne zaman gelir? Ya da başka bir platforma gelirse hangisine gelir?
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 28 Nisan 2021 #11 Rodok Nişancısı dedi: Deli gibi sıra olur. Epic Games bedava dağıttığı için sunucularda çökme bile olabilir. Genişletmek için tıkla... Premiumlu ben: Artı 0 Eksi
Rodok Nişancısı dedi: Deli gibi sıra olur. Epic Games bedava dağıttığı için sunucularda çökme bile olabilir. Genişletmek için tıkla... Premiumlu ben:
mantion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 2.116 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #12 Rockstar Stadia ile anlaşma yaptığı için gelmeyecek. Rockstar oyunları Stadia'ya özel. Artı 0 Eksi
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 28 Nisan 2021 #13 mantion dedi: Rockstar Stadia ile anlaşma yaptığı için gelmeyecek. Rockstar oyunları Stadia'ya özel. Genişletmek için tıkla... mantion dedi: Rockstar Stadia ile anlaşma yaptığı için gelmeyecek. Rockstar oyunları Stadia'ya özel. Genişletmek için tıkla... EA games oyunları gelecek mi? Umarım emülatör gelir. Artı 0 Eksi
mantion dedi: Rockstar Stadia ile anlaşma yaptığı için gelmeyecek. Rockstar oyunları Stadia'ya özel. Genişletmek için tıkla... mantion dedi: Rockstar Stadia ile anlaşma yaptığı için gelmeyecek. Rockstar oyunları Stadia'ya özel. Genişletmek için tıkla... EA games oyunları gelecek mi? Umarım emülatör gelir.
hypxness Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 2.631 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #14 Boosteroid diye bir bulut sistemi var GTA mevcut fakat gecikmeler GFN'deki kadar iyi değil. Artı 0 Eksi
KS KS HellShell Femtopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #15 RUSHTOB dedi: Premium'lu ben: Eki Görüntüle 996462 Genişletmek için tıkla... Bende Premium method var sıra beklemiyorum Artı 0 Eksi
RUSHTOB dedi: Premium'lu ben: Eki Görüntüle 996462 Genişletmek için tıkla... Bende Premium method var sıra beklemiyorum
H HooDue Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 1.988 Makaleler 1 Çözümler 11 28 Nisan 2021 #16 Gelmez. Stadia reis para veriyor Rockstar oyunları için GeForce NOW'a beleş getirir mi sence Artı 0 Eksi
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 28 Nisan 2021 #17 HellShell dedi: Bende Premium method var sıra beklemiyorum Genişletmek için tıkla... 6 saat oynayıp RTX açabiliyorum Artı 0 Eksi
HellShell dedi: Bende Premium method var sıra beklemiyorum Genişletmek için tıkla... 6 saat oynayıp RTX açabiliyorum