Mehmet Dmr Kilopat Katılım 2 Eylül 2013 Mesajlar 389 Makaleler 1 Daha fazla Meslek Öğrenci 2 Eylül 2013 #1 Arkadaşlar, dün gezerken bu 2 video'ya rastladım. Bazı yerler saçma olmuş. Ama umarım beğenirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
Arkadaşlar, dün gezerken bu 2 video'ya rastladım. Bazı yerler saçma olmuş. Ama umarım beğenirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Çağrı Çakır Hectopat Katılım 13 Haziran 2013 Mesajlar 251 Yer Ankara, Turkey 2 Eylül 2013 #2 Gerçekten bazı yerlerde saçmalamışlar fakat emeğe saygı
M M.CaN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2012 Mesajlar 1.147 Makaleler 16 Yer Kırşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Eylül 2013 #3 Bu çok eskiydi ya galiba Vice City için yapılmıştı.
Mehmet Dmr Kilopat Katılım 2 Eylül 2013 Mesajlar 389 Makaleler 1 Daha fazla Meslek Öğrenci 2 Eylül 2013 #4 M.CaN dedi: Bu çok eskiydi ya galiba Vice City için yapılmıştı. Genişletmek için tıkla... Bilmem belki de öyledir. Video da gta 5 yazdığı için paylaşmak istedim.
M.CaN dedi: Bu çok eskiydi ya galiba Vice City için yapılmıştı. Genişletmek için tıkla... Bilmem belki de öyledir. Video da gta 5 yazdığı için paylaşmak istedim.
M M.CaN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2012 Mesajlar 1.147 Makaleler 16 Yer Kırşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Eylül 2013 #5 İsyankar_47 dedi: Bilmem belki de öyledir. Video da gta 5 yazdığı için paylaşmak istedim. Genişletmek için tıkla... İlk videonun eski olduğuna eminim çünkü Vice City için yapılmıştı. İkincisi GTA 4 olabilir belki ama emin değilim.
İsyankar_47 dedi: Bilmem belki de öyledir. Video da gta 5 yazdığı için paylaşmak istedim. Genişletmek için tıkla... İlk videonun eski olduğuna eminim çünkü Vice City için yapılmıştı. İkincisi GTA 4 olabilir belki ama emin değilim.