Aral06 Hectopat Katılım 25 Şubat 2020 Mesajlar 430 Çözümler 7 19 Mayıs 2020 #1 Merhaba arkadaşlar. GTA 5 sıkıntısız oynarken gireyim dedim, ama "GET user network" hatası verdi. Oyunum orijinal. Epic Games'ten aldım. Sunucular mı yoğun?
Merhaba arkadaşlar. GTA 5 sıkıntısız oynarken gireyim dedim, ama "GET user network" hatası verdi. Oyunum orijinal. Epic Games'ten aldım. Sunucular mı yoğun?
R Roawen Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 73 19 Mayıs 2020 #2 İnternet bağlantısıyla girdiniz değil mi? Eğer internetli girdiyseniz oyuna sorun sunuculardadır.
Aral06 Hectopat Katılım 25 Şubat 2020 Mesajlar 430 Çözümler 7 20 Mayıs 2020 #3 Silinen üye dedi: İnternet bağlantısıyla girdiniz değil mi? Eğer internetli girdiyseniz oyuna sorun sunuculardadır. Genişletmek için tıkla... Buldum internete bağlı değilmiş. Birde social cluba giriş yaptım online girmiyor.
Silinen üye dedi: İnternet bağlantısıyla girdiniz değil mi? Eğer internetli girdiyseniz oyuna sorun sunuculardadır. Genişletmek için tıkla... Buldum internete bağlı değilmiş. Birde social cluba giriş yaptım online girmiyor.