Çözüldü GTA 5 girer girmez story mode atıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi girer girmez, story atıyor ve gamepad tuşları gözüküyor nasıl çözebilirim? Bu eskiden olmuyordu. Windows 7 de yoktu. Windows 10'a geçince olmaya başladı.

İşlemci: i3-3220 CPU @ 3.30 GHz 3.30 GHz
Ekran kartı: AMD Radeon HD 6570
RAM: 8 GB
İşletim sistemi: 64 Bit

Çözüm
Evet. Online yaparsanız otomatik Online'ı yükler.

Oradan Landing Page'ı ''On'' yaparsanız, ana menüden oynamak istediğiniz modu siz seçersiniz.
Gamepad falan bağladınız mı hiç? Veya Xbox kontrolcüsü? Çünkü Gamepad tuşları gamepad bağlamadan çıkmaması lazım.
Hayır bir kere bile bağlamadım silip yükledim yine olmadı.
Evet. Online yaparsanız otomatik Online'ı yükler.

Oradan Landing Page'ı ''Off'' yaparsanız, ana menüden oynamak istediğiniz modu siz seçersiniz.
Hocam Landing Page off zaten ben bunu on yaparsam olur mu acaba?

Landing Page ''On'' ise otomatik olarak Story Mode geçemez. (Aynı şekilde Online'a da)

Landing Page'in olayı, ''Off'' yaptıktan sonra Story Mode veya Online seçersiniz ve her oyun açıldığında otomatik olarak o moda giriş yapar.

''On''ta kalmalı veya Online'a girmek istiyorsanız ''Off'' yapıp ''Load into Online''ı seçin.

"Off"ta iken seçebiliyorum ama "On" iken seçemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…