GTA 5 görev başlamama sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

Astdkks

Hectopat
Daha fazla  
GTA 5 oynuyorum oyunu bayağı bitirdim yapılabilecek tüm görevleri yaptım. Soru işaretleri dahil. Ancak oyunda sadece b görevi kaldı, ve trevor ve Micheal'ın görevi iki karakterle ayrı ayrı gittim ancak görev başlamıyor. Görev bir marketin içerisinde ama başlamıyor. Niye olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son yaptığınız görevin ismini söyler misiniz? Eğer bilmiyorsanız oyunu durdurun "game" bölümüne gidin. "replay mission' a gidin. En alta inin. Orda son yaptığınız görevin ismi yazar.

Oyun korsan değil, görev ise bir marketin içinde de B simgesi var
Hocam internette böyle bir şey buldum:

GTA5 Görev Bozuldu Sorunu Kesin Çözüm (100%)

GTA5 Görev Bozuldu Sorunu Nedir?​

Bu sorun daha çok aşağıdaki durumda gerçekleşiyor.

Michael ve Trevor Martin ‘den kaçıp Trevor ‘ın Texas’daki evine kaçar. Franklin şehirde boş yapmaya devam ediyordur. Haritada tek ana görev kalır. B (Federal İnceleme Bürosu) oraya gidince “Görev bozuldu daha sonra gelin” şeklinde uyarı çıkarır oyun. Ama herhangi bi hata vermez. İstediğiniz karakterle gidin sonuç aynıdır.

GTA5 Görev Bozuldu Çözümü !​

Çözüm oldukça basit arkadaşlar. Görev yerine herhangi bir karakterle TAKSİ kullanarak gitmek. Taksiyi çalarak değil. Yolcu olarak gideceksiniz. Ve sorun çözülecek.

GTA5 Taksi Nasıl Çağırılır?

Klavyedeki ok tuşlarını kullanarak telefonunuzu çıkarın. Downtown Cab gibi bir ismi var taksi durağının ve sadece bir numara var. Yani bana en yakın olanı arayayım da daha hızlı gelsin gibi bi olay yok.

Yolcu olarak binmek için bir kez F tuşuna basmanız yeterli.

Kaynak: GTA5 Görev Bozuldu Sorunu Kesin Çözüm (100%) - Gameologs

GTA 5 oynuyorum oyunu bayağı bitirdim yapılabilecek tüm görevleri yaptım. Soru işaretleri dahil. Ancak oyunda sadece b görevi kaldı, ve trevor ve Micheal'ın görevi iki karakterle ayrı ayrı gittim ancak görev başlamıyor. Görev bir marketin içerisinde ama başlamıyor. Niye olabilir?

Çözümü buldum hocam arka taraftaki merdivenden yukarı çıkıp içeri giriyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı