GTA 5 görev çıkmıyor

Reis yapman gerek birşey var büyük ihtimal onu bulmaya çalışıyorum. 5 kere bitirmişimdir oyunu aklıma gelmiyor ama. Bulmaya çalışacağım.

Reis yapman gerek birşey var büyük ihtimal onu bulmaya çalışıyorum. 5 kere bitirmişimdir oyunu aklıma gelmiyor ama. Bulmaya çalışacağım.
Ben de araştırıyorum hocam. Bulursanız lütfen söyleyin oyunu hiç bitirmedim merak ediyorum
Hocam daha açıklayıcı olsun diye söyleyeyim,
Trevor Michael'ı o karlı yere götürdü oyunun başındaki ve Los Santos'a geri döndü. Michael ile o Çinli adamlarla savaşıp kaçtık oradan ve bizi yakalayıp bir yere astılar. Franklin ise Michael'i kurtardı onların elinden.
ve sonrasında görevden sonra bir yaşlı adamın ofisinde buluştuk adını unuttum şimdi o ofiste oturduktan sonra dışarıya geldim ve görev gözükmedi hiçbir karakterde.

Tamamdır bu bilgi yardımcı olur birazdan bulurum.
Gerçekten de o görevden sonra L işareti olması lazım. Sende nasıl çıkmıyor anlamadım. Takım elbise giyip dener misin ? Çünkü kıyafete de bakıyor oyun bazen. Özellikle takım elbise.
Birde diğer karakterlerin ana görevlerini de tamamlayıp dener misin eğer yapmadıysan diğer karakterlerin ana görevlerini.

Son düzenleme:
Denedim yine yok hocam. Oyunu sileceğim. Resmen saçmalık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…