Ahmetekeli Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 31 17 Kasım 2020 #1 3 saattir los santos Custom'da kaldım yardim edebilir misiniz? Çıkılmıyor oyundan. Çiktim girdim yine Los Santos Custom'a girince cikamiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2020
3 saattir los santos Custom'da kaldım yardim edebilir misiniz? Çıkılmıyor oyundan. Çiktim girdim yine Los Santos Custom'a girince cikamiyorum.
Xredstyle Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 1.416 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Kasım 2020 #2 Ahmetekeli dedi: 3 Saattir los santos Custom'da kaldım yardim edebilir misiniz? Çıkılmıyor oyundan. Çiktim girdim yine los santos Custom'a girince cikamiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam yardımcı olmak için soruyorum. Oyunu hangi Launcher'dan indirdiniz? Artı 0 Eksi
Ahmetekeli dedi: 3 Saattir los santos Custom'da kaldım yardim edebilir misiniz? Çıkılmıyor oyundan. Çiktim girdim yine los santos Custom'a girince cikamiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam yardımcı olmak için soruyorum. Oyunu hangi Launcher'dan indirdiniz?
KS KS Ahmetekeli Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 31 19 Kasım 2020 #3 Xredstyle dedi: Hocam yardımcı olmak için soruyorum. Oyunu hangi Launcher'dan indirdiniz? Genişletmek için tıkla... Epic'den. Artı 0 Eksi
Xredstyle dedi: Hocam yardımcı olmak için soruyorum. Oyunu hangi Launcher'dan indirdiniz? Genişletmek için tıkla... Epic'den.