Çözüldü GTA 5 Görevde Takılı Kaldım

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

453476

Megapat
Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba.

GTA 5 oynuyorum ve görevlere devam edemiyorum. Aslında nedenini tam ben de bilmiyorum. Haritayı açıyorum, siyahla işaretlenmiş konumlar falan var. Ayrıca bazen sol üstte, Michael'i ara, arabanı gizle falan diyor. Bu sanırım mevcut görevle alakalı bir şey. Ama ben ne yapacağım, tam anlamadım. Ben şu an görevde miyim? Bu bahsettiğim görev, ne görevi?

Dediğim gibi: Sol üstte Michael'i ara, arabanı gizle falan diyor. Ve bazen de "fark edildin, daha sonra tekrar gel" falan diyor. Arada bir de, "haritada işaretlenen konuma git" diyor. Tam anlatamamış olabilirim. Kusura bakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bu video sorununuzu çözebilir. (Başlığa pek fazla aldırmayın.)
Merhaba GTA'yı bitireli çok oldu ama şey görevi olabilir michaelın peşinde bir ara birileri vards şehre sokmuyordular michaeli şehre girerseniz saldırıyorlardı tam nasık bitiyor hatırlamıyorum ama o adamlarla bir yerde çatışıyorduk ve görev bitiyordu galiba.

Arkadaşlar merhaba.

GTA 5 oynuyorum ve görevlere devam edemiyorum. Aslında nedenini tam ben de bilmiyorum. Haritayı açıyorum, siyahla işaretlenmiş konumlar falan var. Ayrıca bazen sol üstte, Michael'i ara, arabanı gizle falan diyor. Bu sanırım mevcut görevle alakalı bir şey. Ama ben ne yapacağım, tam anlamadım. Ben şu an görevde miyim? Bu bahsettiğim görev, ne görevi?

Dediğim gibi: Sol üstte Michael'i ara, arabanı gizle falan diyor. Ve bazen de "fark edildin, daha sonra tekrar gel" falan diyor. Arada bir de, "haritada işaretlenen konuma git" diyor. Tam anlatamamış olabilirim. Kusura bakmayın.
Bir ara sokağa 5 kapı araba sakla ve Michael'ı ara.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çözüm

Çok teşekkürler. Şükür yapabildim şu görevi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı