Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.082 Çözümler 40 2 Haziran 2021 #1 Merhaba, ben GTA 5'te görev yapmak istemiyorum, özgürce oynamak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim, Online'a mı girmeliyim?
Merhaba, ben GTA 5'te görev yapmak istemiyorum, özgürce oynamak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim, Online'a mı girmeliyim?
KannHeil Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.492 Çözümler 6 2 Haziran 2021 #2 %100 save dosyası indir keyfine bak.
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.082 Çözümler 40 2 Haziran 2021 #3 KannHeil dedi: %100 save dosyası indir keyfine bak. Genişletmek için tıkla... İndirme imkanım yok maalesef. Başka yolu yok mu?
KannHeil dedi: %100 save dosyası indir keyfine bak. Genişletmek için tıkla... İndirme imkanım yok maalesef. Başka yolu yok mu?
Berke_ Bayram Femtopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 343 Çözümler 2 Yer CoD MW5 te Ghost la Price ı kurtarıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #4 Sen istediğin gibi oyna görevler ne etki ediyor ki sana?
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.082 Çözümler 40 2 Haziran 2021 #5 Berke_ Bayram dedi: Sen istediğin gibi oyna görevler ne etki ediyor ki sana? Genişletmek için tıkla... Sürekli telefon geliyor, görev çıkıyor. Ne biliyim, story modda. Story modda ev ve araba alınabiliyor mu?
Berke_ Bayram dedi: Sen istediğin gibi oyna görevler ne etki ediyor ki sana? Genişletmek için tıkla... Sürekli telefon geliyor, görev çıkıyor. Ne biliyim, story modda. Story modda ev ve araba alınabiliyor mu?
Berke_ Bayram Femtopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 343 Çözümler 2 Yer CoD MW5 te Ghost la Price ı kurtarıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #6 Ahmt1 dedi: Story modda ev ve araba alınabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet.
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.082 Çözümler 40 3 Haziran 2021 #7 Berke_ Bayram dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... İyi de hocam internette story modda ev alamazsınız yazıyor.
Berke_ Bayram dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... İyi de hocam internette story modda ev alamazsınız yazıyor.
Berke_ Bayram Femtopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 343 Çözümler 2 Yer CoD MW5 te Ghost la Price ı kurtarıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #8 Ahmt1 dedi: İyi de hocam internette story modda ev alamazsınız yazıyor. Genişletmek için tıkla... Oyunda bazı internet siteleri var oralardan alabiliyorsunuz.
Ahmt1 dedi: İyi de hocam internette story modda ev alamazsınız yazıyor. Genişletmek için tıkla... Oyunda bazı internet siteleri var oralardan alabiliyorsunuz.
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.082 Çözümler 40 3 Haziran 2021 #9 Berke_ Bayram dedi: Oyunda bazı internet siteleri var oralardan alabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... dynasty 8 mi yoksa başka yer mi adını söyler misiniz?
Berke_ Bayram dedi: Oyunda bazı internet siteleri var oralardan alabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... dynasty 8 mi yoksa başka yer mi adını söyler misiniz?
Berke_ Bayram Femtopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 343 Çözümler 2 Yer CoD MW5 te Ghost la Price ı kurtarıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #10 Ahmt1 dedi: Dynasty 8 mi yoksa başka yer mi adını söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Lennyavery-realty diye bir site daha var diye hatırlıyorum bir de dynasty 8 var başka bilmiyorum.
Ahmt1 dedi: Dynasty 8 mi yoksa başka yer mi adını söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Lennyavery-realty diye bir site daha var diye hatırlıyorum bir de dynasty 8 var başka bilmiyorum.