GTA 5 görünmez olma

İşletim sistemi
Windows 10

MitcFenix

Centipat
Birisi yanımda görünmez oldu haritada gözüküyor ama kendisi arabasıyla beraber görünmez oldu. Bunu nasıl yapabiliriz bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Birisi yanımda görünmez oldu haritada gözüküyor ama kendisi arabasıyla beraber görünmez oldu. Bunu nasıl yapabiliriz bilen var mı?
Şeffaf ise pasif moda girmiştir.
Ateş etseniz bile vuramazsınız.

Bulunduğu bölge boş ise görünmezlik hilesi olabilir. Ancak bu hile çok nadir kimse kullanmaz, amacı yok.

Bulunduğu bölge boş ise görünmezlik hilesi olabilir. Ancak bu hile çok nadir kimse kullanmaz, amacı yok.

Pasif mod olayı o anki hışımla aklıma gelmedi lakin pasif mod değilse kesinlikle raporlanması gerekir.

Amacı var aslında, görünmez olup eline şok tabancası alıp milleti bayıltabilirsin. Çok eğlenceli olurdu aslında. :D

Amacı var aslında, görünmez olup eline şok tabancası alıp milleti bayıltabilirsin. Çok eğlenceli olurdu aslında. :D
Ben operasyon tır taretine geçiyorum, ordan ne gelirse kuşa bile ateş ederim.

Zaten tır patlamıyor, hilesiz hile oluyorum. 😅

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı