mustafadr12 Megapat Katılım 2 Nisan 2015 Mesajlar 253 1 Haziran 2020 #1 Merhaba, GTA 5 e grafik modu kurarsak mesela Redux, NaturalVision gibi grafik modları kurmak ban yedirir mi?
Merhaba, GTA 5 e grafik modu kurarsak mesela Redux, NaturalVision gibi grafik modları kurmak ban yedirir mi?
Berat Gümüşçü Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2015 Mesajlar 1.156 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2020 #2 Evet, ban sebebi. Artı 0 Eksi
T TeknoFix29 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.902 Makaleler 1 Çözümler 11 1 Haziran 2020 #3 Türkçe yama bile ban sebebi o da ban sebebidir. Artı 0 Eksi
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 1 Haziran 2020 #4 Hayır, değil. İzlediğim çoğu yayıncı grafik paketi ile oynuyor. Artı 0 Eksi
Eternal777 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 2.803 Çözümler 7 1 Haziran 2020 #5 mustafadr12 dedi: Merhaba, GTA 5 e grafik modu kurarsak mesela Redux, NaturalVision gibi grafik modları kurmak ban yedirir mi? Genişletmek için tıkla... Online'ye gireceksen bildiğim kadarıyla her değişiklik ban sebebi. Artı 0 Eksi
mustafadr12 dedi: Merhaba, GTA 5 e grafik modu kurarsak mesela Redux, NaturalVision gibi grafik modları kurmak ban yedirir mi? Genişletmek için tıkla... Online'ye gireceksen bildiğim kadarıyla her değişiklik ban sebebi.
berkayx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 1.506 Çözümler 18 1 Haziran 2020 #6 Online de yasak, FiveM'de serbest diye biliyorum. Artı 0 Eksi
VAHŞİ KAPİTALİST Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 1.641 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2020 #7 Şimdi sen tek oyunculu modda mı yoksa çok oyunculu modda mı oynayacaksın? GTA Online'da her türlü mod yasaktır. Artı 0 Eksi
Şimdi sen tek oyunculu modda mı yoksa çok oyunculu modda mı oynayacaksın? GTA Online'da her türlü mod yasaktır.
KS KS mustafadr12 Megapat Katılım 2 Nisan 2015 Mesajlar 253 1 Haziran 2020 #8 VAHŞİ KAPİTALİST dedi: Şimdi sen tek oyunculu modda mı yoksa çok oyunculu modda mı oynayacaksın? GTA Online'da her türlü mod yasaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam ben story de oynarım. Online'da açmasam bile ban yer miyim bilmiyorum. Birde arkadaşlarla parkur oynarken açarım. Artı 0 Eksi
VAHŞİ KAPİTALİST dedi: Şimdi sen tek oyunculu modda mı yoksa çok oyunculu modda mı oynayacaksın? GTA Online'da her türlü mod yasaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam ben story de oynarım. Online'da açmasam bile ban yer miyim bilmiyorum. Birde arkadaşlarla parkur oynarken açarım.
Eternal777 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 2.803 Çözümler 7 1 Haziran 2020 #9 mustafadr12 dedi: Hocam ben story de oynarım. Online'da açmasam bile ban yer miyim bilmiyorum. Birde arkadaşlarla parkur oynarken açarım. Genişletmek için tıkla... Parkurda onlineye dahil bence, o yüzden dikkatli olmalısın bence. Artı 0 Eksi
mustafadr12 dedi: Hocam ben story de oynarım. Online'da açmasam bile ban yer miyim bilmiyorum. Birde arkadaşlarla parkur oynarken açarım. Genişletmek için tıkla... Parkurda onlineye dahil bence, o yüzden dikkatli olmalısın bence.
VAHŞİ KAPİTALİST Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 1.641 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2020 #10 mustafadr12 dedi: Hocam ben story de oynarım. Online'da açmasam bile ban yer miyim bilmiyorum. Birde arkadaşlarla parkur oynarken açarım. Genişletmek için tıkla... Online'da açmazsan ban yemezsin. Artı 0 Eksi
mustafadr12 dedi: Hocam ben story de oynarım. Online'da açmasam bile ban yer miyim bilmiyorum. Birde arkadaşlarla parkur oynarken açarım. Genişletmek için tıkla... Online'da açmazsan ban yemezsin.