GTA 5 grafik modu önerisi

GTA 5 için en iyi grafik modu nedir? Bir de sistemim kaldırır mı? RX 570, i5 3470, 8 GB RAM.
Aşırı RTX grafikleri olan grafik modunu kaldırabileceğini düşünmüyorum, ancak orta düzeyde yansımaları ve gölgeleri falan düzenleyen modlardan zarar gelmez gibi. DNZY'nin kullandığı bir mod vardı sanki, bir bakabilirsiniz.

Aşırı RTX grafikleri olan grafik modunu kaldırabileceğini düşünmüyorum, ancak orta düzeyde yansımaları ve gölgeleri falan düzenleyen modlardan zarar gelmez gibi. DNZY'nin kullandığı bir mod vardı sanki, bir bakabilirsiniz.
Natural Vision sıkıntı çıkarır mı? Normalde very high ayarlar 2k çözünürlükte 60 alıyorum. Çimlere girince kasmaya başlıyor ama çimin optimizasyonu kötü olduğu için öyle.

Natural Vision sıkıntı çıkarır mı? Normalde very high ayarlar 2k çözünürlükte 60 alıyorum. Çimlere girince kasmaya başlıyor ama çimin optimizasyonu kötü olduğu için öyle.
Olması gereken ayarlarda 60 alıyorsanız mod kasma yapabilir, modun optimizasyonunu bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı