- Makaleler
- 1
GTA 5 için en iyi grafik modu nedir? Bir de sistemim kaldırır mı? RX 570, i5 3470, 8 GB RAM.
Aşırı RTX grafikleri olan grafik modunu kaldırabileceğini düşünmüyorum, ancak orta düzeyde yansımaları ve gölgeleri falan düzenleyen modlardan zarar gelmez gibi. DNZY'nin kullandığı bir mod vardı sanki, bir bakabilirsiniz.GTA 5 için en iyi grafik modu nedir? Bir de sistemim kaldırır mı? RX 570, i5 3470, 8 GB RAM.
Natural Vision sıkıntı çıkarır mı? Normalde very high ayarlar 2k çözünürlükte 60 alıyorum. Çimlere girince kasmaya başlıyor ama çimin optimizasyonu kötü olduğu için öyle.Aşırı RTX grafikleri olan grafik modunu kaldırabileceğini düşünmüyorum, ancak orta düzeyde yansımaları ve gölgeleri falan düzenleyen modlardan zarar gelmez gibi. DNZY'nin kullandığı bir mod vardı sanki, bir bakabilirsiniz.
Olması gereken ayarlarda 60 alıyorsanız mod kasma yapabilir, modun optimizasyonunu bilmiyorum.Natural Vision sıkıntı çıkarır mı? Normalde very high ayarlar 2k çözünürlükte 60 alıyorum. Çimlere girince kasmaya başlıyor ama çimin optimizasyonu kötü olduğu için öyle.
Vsync açtığım için 60. Normalde daha fazla.Olması gereken ayarlarda 60 alıyorsanız mod kasma yapabilir, modun optimizasyonunu bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.