C Cadoky Hectopat Katılım 31 Ocak 2018 Mesajlar 101 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2019 #1 Merhaba. GTA 5 ve 1-2 oyunda daha gözlemlediğim bu nokta sorunu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilirse çok sevinirim. MSAA 2X ve FXAA açık şekilde test ediyorum, MSAA'yı 8X yapsam bile bir şey değişmiyor, ekran kartı ayarlarım da bu şekilde. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ekim 2019
Merhaba. GTA 5 ve 1-2 oyunda daha gözlemlediğim bu nokta sorunu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilirse çok sevinirim. MSAA 2X ve FXAA açık şekilde test ediyorum, MSAA'yı 8X yapsam bile bir şey değişmiyor, ekran kartı ayarlarım da bu şekilde.
Tuğrul Doğan Megapat Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #21 simple73 dedi: Bayağı eski ama bu sorunu çözdüysen bana da söyler misin aynısı bende de var. Genişletmek için tıkla... Hocam bende bütün oyunlarda alıyorum bu sorunu ekran kartın nedir? AMD var bende sorunu çözemedim 2 haftadır yeni sürücü ile alakası olabilir mi? Artı 0 Eksi
simple73 dedi: Bayağı eski ama bu sorunu çözdüysen bana da söyler misin aynısı bende de var. Genişletmek için tıkla... Hocam bende bütün oyunlarda alıyorum bu sorunu ekran kartın nedir? AMD var bende sorunu çözemedim 2 haftadır yeni sürücü ile alakası olabilir mi?
S simple73 Centipat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 66 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #22 Tuğrul Doğan dedi: Hocam bende bütün oyunlarda alıyorum bu sorunu ekran kartın nedir? AMD var bende sorunu çözemedim 2 haftadır yeni sürücü ile alakası olabilir mi? Genişletmek için tıkla... 6700XT sanırım bunlar normal şeyler takmamaya başladım Artı 0 Eksi
Tuğrul Doğan dedi: Hocam bende bütün oyunlarda alıyorum bu sorunu ekran kartın nedir? AMD var bende sorunu çözemedim 2 haftadır yeni sürücü ile alakası olabilir mi? Genişletmek için tıkla... 6700XT sanırım bunlar normal şeyler takmamaya başladım