Lukushi19 Centipat Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2024 #1 Selamlar. Ben Epic Games üzerinden GTA 5 yükledim ama ayarlar, çözünürlük falan değişmiyor. Ne yapmalıyım?
Selamlar. Ben Epic Games üzerinden GTA 5 yükledim ama ayarlar, çözünürlük falan değişmiyor. Ne yapmalıyım?
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.018 Çözümler 87 28 Nisan 2024 #2 Lukushi19 dedi: Selamlar. Ben Epic Games üzerinden GTA 5 yükledim ama ayarlar, çözünürlük falan değişmiyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Çıkmadan önce kaydediyor musun? Mouse ile üstüne götürüp klavyenin ok tuşları ile seçmen lazım. Kaydetme enter veya spacedi sanırım. Artı 0 Eksi
Lukushi19 dedi: Selamlar. Ben Epic Games üzerinden GTA 5 yükledim ama ayarlar, çözünürlük falan değişmiyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Çıkmadan önce kaydediyor musun? Mouse ile üstüne götürüp klavyenin ok tuşları ile seçmen lazım. Kaydetme enter veya spacedi sanırım.
themperr0r Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 235 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2024 #3 VRAM'in ne kadar? Grafik ayarlarının en üstünde bir ayar var VRAM sınırını kaldırıyor onu bir değiştirmeyi dene. Artı 0 Eksi
VRAM'in ne kadar? Grafik ayarlarının en üstünde bir ayar var VRAM sınırını kaldırıyor onu bir değiştirmeyi dene.
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.018 Çözümler 87 28 Nisan 2024 #4 VRAM limitini kaldırırsanız acayip zorlanır bilgisayar. Yapacaksanız bunu da göz önünde bulundurun. Isınır. Artı 0 Eksi
VRAM limitini kaldırırsanız acayip zorlanır bilgisayar. Yapacaksanız bunu da göz önünde bulundurun. Isınır.