Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.209 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 8 Aralık 2023 #1 Anlamıyorum, bir sürü grafik modu denedim hiçbiri bu videoda ki gibi olmadı. Bunlar hangi mod/modları kullanıyorlar acaba, bilen var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Anlamıyorum, bir sürü grafik modu denedim hiçbiri bu videoda ki gibi olmadı. Bunlar hangi mod/modları kullanıyorlar acaba, bilen var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bunduk Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 346 Çözümler 3 8 Aralık 2023 #2 GTA 5 olduğundan emin miyiz?
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.877 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kocaeli, Karamürsel 8 Aralık 2023 #3 RTX4090 Ultra Ayarlarında 4K60FPS'de Ray Tracing Oynanışıyla Maksimum Gerçekçi Grafik Modu
D diocletian Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 577 Çözümler 1 8 Aralık 2023 #4 Captain Levi dedi: Anlamıyorum, bir sürü grafik modu denedim hiçbiri bu videoda ki gibi olmadı. Bunlar hangi mod/modları kullanıyorlar acaba, bilen var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam onu bilmiyorum da bunu çalıştırabilecek bir ekran kartınız var mı sizin?
Captain Levi dedi: Anlamıyorum, bir sürü grafik modu denedim hiçbiri bu videoda ki gibi olmadı. Bunlar hangi mod/modları kullanıyorlar acaba, bilen var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam onu bilmiyorum da bunu çalıştırabilecek bir ekran kartınız var mı sizin?
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #5 Captain Levi dedi: Anlamıyorum, bir sürü grafik modu denedim hiçbiri bu videoda ki gibi olmadı. Bunlar hangi mod/modları kullanıyorlar acaba, bilen var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Redux gibi bir şey sanırım, tam mod adını bilmiyorum.
Captain Levi dedi: Anlamıyorum, bir sürü grafik modu denedim hiçbiri bu videoda ki gibi olmadı. Bunlar hangi mod/modları kullanıyorlar acaba, bilen var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Redux gibi bir şey sanırım, tam mod adını bilmiyorum.
Seyrek saçlı kel Centipat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 595 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #6 Bu GTA 6 olmasın
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 8 Aralık 2023 #7 Arat GTA V Ultra Realistic diye grafiği buna benzeyen bir video bul çoğunun açıklamasında linki oluyor.
Arat GTA V Ultra Realistic diye grafiği buna benzeyen bir video bul çoğunun açıklamasında linki oluyor.
M MehmetEfeErt Decapat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 81 8 Aralık 2023 #8 Captain Levi dedi: Anlamıyorum, bir sürü grafik modu denedim hiçbiri bu videoda ki gibi olmadı. Bunlar hangi mod/modları kullanıyorlar acaba, bilen var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Eğer 3070 Ti altı ekran kartı varsa hiç deneme hocam.
Captain Levi dedi: Anlamıyorum, bir sürü grafik modu denedim hiçbiri bu videoda ki gibi olmadı. Bunlar hangi mod/modları kullanıyorlar acaba, bilen var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Eğer 3070 Ti altı ekran kartı varsa hiç deneme hocam.
2 269184 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 2.542 Çözümler 7 8 Aralık 2023 #9 Bir tek araba grafiklerinde mod gördüm. Bu video modlu hâli miymiş?
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 8 Aralık 2023 #10 Açıklama kısmında kullanılan modların linkleri yer alıyor.