Vittorio Hectopat Katılım 24 Ekim 2013 Mesajlar 783 Çözümler 1 15 Nisan 2015 #11 Bende High ayarda oynamayı düşünüyorum. Msaa 2x yaptın mı çok akıcı bir oyun keyfi olur. Ben öyle yapmayı düşünüyorum ve 60 fps üstü görebilirim belki
Bende High ayarda oynamayı düşünüyorum. Msaa 2x yaptın mı çok akıcı bir oyun keyfi olur. Ben öyle yapmayı düşünüyorum ve 60 fps üstü görebilirim belki
V Vinç Hectopat Katılım 21 Ocak 2015 Mesajlar 9 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Nisan 2015 #12 Benim kart gtx 960 ultrada 53-54 fps alıyorum ama görüntü yırtılmaları beni çok rahatsız ettiği için High a alıp v-sync i açıp 60 fps ile oynuyorum
Benim kart gtx 960 ultrada 53-54 fps alıyorum ama görüntü yırtılmaları beni çok rahatsız ettiği için High a alıp v-sync i açıp 60 fps ile oynuyorum
Vittorio Hectopat Katılım 24 Ekim 2013 Mesajlar 783 Çözümler 1 16 Nisan 2015 #13 Anlık takılmalar da olmuyorsa oyun harika demektir. Ben video çekenleri de izledim. Anlık takılma gibi bir olaya rastlamadım. Oyunun optimizasyonu Max Payne 3 gibi harika. Vinç sana tavsiyem oyunu türkçe yama ile bitirmen
Anlık takılmalar da olmuyorsa oyun harika demektir. Ben video çekenleri de izledim. Anlık takılma gibi bir olaya rastlamadım. Oyunun optimizasyonu Max Payne 3 gibi harika. Vinç sana tavsiyem oyunu türkçe yama ile bitirmen