GTA 5 GTX 1050 Ti GPU kulanımı sorunu

esrfkn

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Sorunum GTA 5 GPU kullanımında hiçbir zaman %80 üstüne çıkmaması ve dalgalanmasıdır. Eskiden böyle bir sıkıntım yoktu, 35 FPS altı görmezdim hiç ama 1-2 ay ara verdim ve döndüğümde oyun 10-20 FPS üstüne çıkmıyor, bir de üstüne sürekli donuyordu. Grafikleri yükselttim ben de, çözüm olarak yine fayda etmedi. Ama artık sürekli donmak yerine ara sıra donuyordu (hala 10-20 FPS arası)
Sistem özellikleri:
MSI GTX 1050 Ti
8GB RAM
AMD Ryzen 3 1200
Asus Prime B 350M-K

Resimler:
20180829143942_1.jpg
20180829143947_1.jpg
20180829143951_1.jpg
20180829143959_1.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Driverları kontrol edin...aynı sorunu bende yaşadım diğer ekran kartı ile açmış..fps 20 civarı idi..oyunu 1050Tİ ile çalıştırdığınızdan emin olun...(Sağ tık Grafik işlemci ile çalıştır)

Driverları kontrol edin...aynı sorunu bende yaşadım diğer ekran kartı ile açmış..fps 20 civarı idi..oyunu 1050Tİ ile çalıştırdığınızdan emin olun...(Sağ tık Grafik işlemci ile çalıştır)
Benim sistem masaüstü, bir tane ekran kartı var yani ama bir deneyeyim.
Adsız.png

Bende öyle bir seçenek çıkmadı.
Driverlar güncel bu arada.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Arkadaşın zaten bir tane ekran kartı var. Sorunun bundan kaynaklandığını düşünmüyorum.

Ekran Kartını başka oyunlarda test ettim, genelde hep %99 GPU kullanımı var ama nedense GTA 5 te ya oyun kasıyor yada sürekli 3-4 saniye ekran donuyor ve oyun oynanmaz hale geliyor.
Arkadaşlar dün HDD'den 8GB RAM vermiştim sisteme ve dün oyun düzelmişti.
GPU Kullanımı %80-%90'larda geziyordu ama bugün yine %20'lere kadar düştü GPU Kullanımı.
Adsız.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı