GTA 5 hakkında bazı sorular

HacıKedi

Hectopat
Daha fazla  
Epic Games uzun zaman önce GTA 5'i ücretsiz vermişti. Bende hesabıma eklemiştim. O zamanlar oyunu açamadığım için silmiştim. Geçen günlerde yeniden yükledim. Giriş yaptım ve oynamaya başladım. Ama bazı merak ettiklerime yanıt bulamadım. Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.
1. GTA 5 oynayan hiç arkadaşım yok. Online girmem mantıklı olur mu?
2. Online'a giriyorum fakat anında birileri gelip öldürüyor bu durumda yapabileceğim bir şey var mı?
3. Story Mod'da banka, market vs. gözükmüyor. Bazı konularda görevler ile ilgi olduğu yazıyordu. Çözümü nedir?

1654871863686.png

4. Görevleri bitirmiş miyim? Pek anlayamadım.

1654871687585.png

5. Haritanın her kısmını dolaşmak çok zor olacak gibi görünüyor. Her kısmı açmak mümkün mü?
6. Oyunun bazen kaydetmediğini fark ediyorum oyunu nereden kayıt edebilirim? (Savelemek.)
7. Telefondan iş İlanlarına giriyorum fakat ''İlan mevcut değil.'' tarzında bir yazı çıkıyor. Nasıl çözeceğim? Taksicilik vs. yaparak para kazanmak hoşuma gidiyor.

1. GTA 5 oynayan hiç arkadaşım yok. Online girmem mantıklı olur mu?

Tek başınıza girerseniz pek saracağını düşünmüyorum, şahsen beni sarmıyor. Fakat sosyalden veya bazı Discord sunucularından arkadaş bulabilirsiniz.

2. Online'a giriyorum fakat anında birileri gelip öldürüyor bu durumda yapabileceğim bir şey var mı?

İlk zamanlar yapabileceğiniz bir şey yok. Ya invite only gireceksiniz ya da public bir sunucuya girip sunucuyu boşaltacaksınız bir süre kasılana kadar.

6. oyunun bazen kaydetmediğini fark ediyorum oyunu nereden kayıt edebilirim? (savelemek.)

Telefon üzerinden hızlı Save alabilirsiniz ya da eve gidip yatakta kaydetmeniz gerekiyor.
Cevaplayabileceklerim bunlar sadece hocam, diğer sorularınız hakkında bir bilgim yok.

1. Online için arkadaşa pek ihtiyaç yok, isterseniz de kolayca arkadaş edinebiliyorsunuz.
2. ESC > Online > Find New Session basarak başka sunucuya geçebilirsiniz.
3. Hikaye modunda bankaya para yatırmak gibi bir şey yok.
4'ü ben de anlayamadım.
5. Online'da harita tamamen açık oluyor.
6. Oyun otomatik kaydediliyor, kendiniz kaydetmek isterseniz de oyunda Alt+F4 basın ama çıkmaktan vazgeçin. Oyun kaydolacaktır.
7. Diğer oyuncuların attığı görev davetlerinin süresi dolabiliyor, kendiniz görev başlatabilirsiniz.

1) Evet, GTA 5 online tek başına bile olsan eğlenebileceğin bir oyundur.
2) Birilerinin seni öldürmesini istemiyorsan "Closed Friends Only" girebilirsin. Veya yine normal bir haritaya girip "m" tuşuna basıp Passive Mode aktif edebilirsin. Bu sayede diğer insanlar seni öldüremez.

1654874262577.png

3) Unuttum.
4) Gold, Bronze ve Silver gibi şeyler sadece o görevi ne kadar etkili yapabildiğinle alakalı. Mesela bir görevde 5 kriter vardır; hepsini yaparsan Gold verir, 3 kriteri yaparsan Silver verir, 1 kriteri yaparsan Bronze verir.
5) Gezerek açmalısın. Online modda her yer açık.
6) Ayarlardan otomatik kaydetmeyi açabilirsin. İlla eve gidip uyumak zorunda değilsin.

1654874412725.png

7) Hiç yapmadım.

Online hile dolu girilmiyor. Hemen öldürüyorlar.

Şu oyunun Online versiyonunu oynamayı bırakın artıkta 6'yı çıkartsınlar. GTA 5 oynamak için sebep göremiyorum. Hikaye dışında oynanmaz. Hileli modlar mı sarıyor anlamadım.

1- Online girerseniz arkadaş edinebilirsiniz. Mantıklı, oynayın.
2- Bu aralar hileler çoğaldı. Hile değilse bile 9 yıllık oyun olduğu için gelişmiş ve yüksek level insan çok fazla.
3- Story modda marketler görünmüyor bir yolu yok o online girerseniz oluyor.
4- Görevleri yaptığınızı anlamak için "Stats" kısmından bakmanız gerekiyor.
5- Harita sizde bazı bölgeler kapalı ise görev yaptıktan sonra açılır.
6- Oyundan çıkıyorken zaten kaydetmek istiyor musunuz diye sorması gerekiyor. Ayarlardan açabilirsiniz.
7- İnternet de iş ilanları falan sahte bir işe yaramıyor. Eğleniyorsanız keyfiyen taksicilik yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
1) Evet, GTA 5 online tek başına bile olsan eğlenebileceğin bir oyundur.
2) Birilerinin seni öldürmesini istemiyorsan "Closed Friends Only" girebilirsin. Veya yine normal bir haritaya girip "m" tuşuna basıp Passive Mode aktif edebilirsin. Bu sayede diğer insanlar seni öldüremez.

Eki Görüntüle 1415164

3) Unuttum.
4) Gold, Bronze ve Silver gibi şeyler sadece o görevi ne kadar etkili yapabildiğinle alakalı. Mesela bir görevde 5 kriter vardır; hepsini yaparsan Gold verir, 3 kriteri yaparsan Silver verir, 1 kriteri yaparsan Bronze verir.
5) Gezerek açmalısın. Online modda her yer açık.
6) Ayarlardan otomatik kaydetmeyi açabilirsin. İlla eve gidip uyumak zorunda değilsin.

Eki Görüntüle 1415165

7) Hiç yapmadım.
Teşekkürler Herkese.
Yeni Göreve Nasıl Geçiliyor Peki?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı