Çözüldü GTA 5 Haksız Yere Ban

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Arkadaşlar ben GTA 5 oynarken sunucuya hacker geldi. Para dağıtmaya başladı, ben de para olduğunu anlamadim. Bir şeyler spawnladı gittim spawnladığı şeylerin oraya paraymış aldım. Sonra bir error verdi trans falan falan bayağı spawnladığı için onlari aldığım için. Yanlışıkla cok fazla islem yaptiniz dedi herhalde. Neyse sonra hileyi takip ettim bana sıkmaya başladı, yanına gittim yine para spawnladı. Yine aldim yanlisikla ama para gelmedi yine trans falan hatası verdi. Sonra bir adam beni oldurdu sonra karakterin içinde bir tenis topu gibi büyük bir top oldu ve önümü falan göremiyordum. Sonra new session dedim hacker var diye server da bulmadı. Sonra single attı, sonra Frankli'nin evinin onunde yine büyük tenis topu vardı, yani ban mı yemişim? Ticket atayım mı Rockstar'a? Eğer ban yediysem Rockstar'a ticket atıp banımı açarlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ban yeseydin sana bunu belirtirlerdi diye düşünüyorum.
Ama Rockstar'a bu sorununu belirtirsen sana çözüm yolunu gösterirler.
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı