GTA 5 hâlâ oynanır mı?

Enhanced sürümü ile grafikleri bambaşka bir seviyeye ulaşmış. Tabi iyi bir sisteminiz varsa bunu fark edebiliyorsunuz.

GTA 5'in çıktığı yıllar oyun sektörünün yavaş yavaş geliştiği dönemlerdi. Çok da bir şey beklenilemezdi zaten.

Birçok oyun oynadım. Oyunun eski hissettireceğini elbet biliyorum. Ancak bir yanım da bu efsaneye bakmam gerektiğini söylüyor.

Baldur's Gate 3, GoW Ragnarok ve GTA 5 arasındayım şu an.

Oyunu konsolda 2 kez bitirmiş biri olarak söylüyorum, evet halâ oynanır. Hatta daha geçen gün ilk kez Game Pass üzerinden bilgisayarıma indirdim, Ultra grafiklerde yağ gibi akıyor oyun. Hiç öyle denildiği gibi eski falan da hissettirmiyor. "Yok ben klavye-mouse ikilisiyle yapamam." dersen, kontrolcüyle de zevk alarak oynarsın. Eğer alıp almamak konusunda halâ şüphelerin varsa, oyuna bir şans ver derim. Oyun şu an Game Pass kütüphanesinde mevcut.

GTA 5'in çıktığı yıllar oyun sektörünün yavaş yavaş geliştiği dönemlerdi. Çok da bir şey beklenilemezdi zaten.
Yok oyun süper bir oyun açık dünyası hâla en iyi top 5 oyunlardan birisi ama dünyanın en iyi ilk 10 oyununa bile giremez, açık dünya dışında artısı yok.

Yok oyun süper bir oyun açık dünyası hâla en iyi top 5 oyunlardan birisi ama dünyanın en iyi ilk 10 oyununa bile giremez, açık dünya dışında artısı yok.
Katılıyorum bence hala modern açık dünya oyunlarında geçebilen bir oyun yok.

Uncharted 3 mesela, 2 sene önce çıkmasına rağmen daha güzel duruyor bence GTA 5 ilk çıkış versiyonuna göre.
GTA 5'in açık dünya olması bir dezavantaj grafiksel olarak. Birde Sony optimizasyon konusunda daha başarılı bir firma, kendi konsolu olduğu için. GTA 5 PS3'te çamur gibi duruyor ama dediğiniz gibi Uncharted, Last of Us gibi oyunlar çok daha iyi duruyor.

Rpg seviyorsan bg3 kaçırma derim, tabi yine son karar senin.

Tabi ki de bu da bir etmen fakat GTA 5 2013'ün en iyi gözüken oyunu değil. Açık dünyası engel oluyor tabi ki biliyorum fakat bu averaj bir 2013 grafiği olduğunu değiştirmiyor. Süper bir oyun, ama ondan önemli tonlarca oyun var.

Çizgisel olsaydı büyük ihtimalle Max Payne 3 gibi görsel bir kalitesi olurdu ama daha soluk renkli tabi. Sony oyunlarındaki kaplama ve renk paleti görsel olarakta görüntünün çirkin olmasını engelliyor, aynısı Crysis 3 ve AC4 içinde geçerli.
Birde GTA 5, Xbox 360'ta daha iyi duruyor PS3'e nazaran.

RDR2'de aslında çıktığı yıla göre berbat gözüküyor PS4'te. O yıl çıkan Judgment, Marvel Spiderman gibi oyunlar ve God of War çok daha iyi gözüküyor PS4'te.

Modlarla süper olabilir ancak modsuz süper olduğunu sanmıyorum. GTA 5 nasıl ilk 10'a giremiyor ya? en fazla satan oyunlardan birisi ve yılına göre en iyi oyun. Tabii TLOU ve RDR gibi oyunlar varken GTA 5'e listede öncelik vermek doğru olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…