GTA 5 Hangi DirectX sürümü?

İşletim sistemi
Windows 8.1

emirfaruk01

Decapat
Yer
San Fierro
Daha fazla  
920M ekran kartım var düşük ayarlarda 40 fps civarında dolanıyorum. Şuan DirectX 10.1 seçili 11 ya da 10 yapsam FPS farklılık gösterir mi?

920M ekran kartım var düşük ayarlarda 40 FPS civarında dolanıyorum. Şu an DirectX 10.1 seçili 11'ya da 10 yapsam FPS farklılık gösterir mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Az biraz fark oluyor. Ben 10.1 de oynuyordum en iyi FPS'i o veriyordum ekran kartım R7 M260 idi.

920M ekran kartım var düşük ayarlarda 40 FPS civarında dolanıyorum. Şu an DirectX 10.1 seçili 11'ya da 10 yapsam FPS farklılık gösterir mi?

FPS'ye çok aldanmayın yer yer FPS farkı olur gözüktüğü gibi değerler böyle ben pek bir FPS farkı olacağını sanmıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
daha iyi bir video benchmark testi yapıyor buradan bakabilirsiniz pek FPS farkı yok hatta neredeyse yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…